Aktif olarak yurt içi S23 kullanıyorum. Takaslayıp veya satıp nakite çevirerek yurt dışı iPhone kullanmak mantıklı mı? Mesela yanıma bir telefon daha alsam aramaları yurt dışı olandan falan yapabilir miyim? Ek olarak alınır diyen varsa 25-35K civarına hangi yurt dışı model alınır onu da söylerse güzel olur.
Detaylar
Kim cevapladı?Kalenderadam
Başarılı
Fazla bilgim yok ama yurt dışı cihazı aldığımız zaman IMEI sorun.
Son düzenleyen: Moderatör:
Aktif olarak yurt içi S23 kullanıyorum. Takaslayıp veya satıp nakite çevirerek yurt dışı iPhone kullanmak mantıklı mı? Mesela yanıma bir telefon daha alsam aramaları yurt dışı olandan falan yapabilir miyim? Ek olarak alınır diyen varsa 25-35k civarına hangi yurt dışı model alınır onu da söylerse güzel olur.
Evet mantıklı. 30bin civarına eğer iPhone 17 120 Hz gelirse onu öneririm. Yanına da SE 2020 alırsın. Kablosuz powerbank ile güzel gider.
Hocam iPhone 17 yerine 16 pro falan daha mantıklı olmaz mı? Birde yurt dışına gidip alma imkanım yok. En güvenilir yoldan nasıl halledebilirim?Evet mantıklı. 30bin civarına eğer iPhone 17 120 Hz gelirse onu öneririm. Yanına da SE 2020 alırsın. Kablosuz powerbank ile güzel gider.
Kapanırsa falan bi cihaz daha kullanırım zaten yanımda sorun yok.Fazla bilgim yok ama yurt dışı cihazı aldığımız zaman IMEI sorun.
Ben yurt dışındayım aldım IMEI kaydettirdim ama sana önermiyorum IMEI ücreti artmasıyla bu açığı bayağı kapattılar vergisiz ve uygun ülkeleri tercih edersen eh maksimum Amerika onda da e SIM var sonuçta tavsiye etmiyorum artık bende bende 14 Pro Max var Türkiye'ye kaydettirdim değişmeyi düşünüyorum buradayım diye 16 Pro ile ama alan güvenmeyen çok insan var bir de fiyat öldürüyorlar.Hocam iPhone 17 yerine 16 Pro falan daha mantıklı olmaz mı? Bir de yurt dışına gidip alma imkanım yok. En güvenilir yoldan nasıl halledebilirim?
Kapanırsa falan bir cihaz daha kullanırım zaten yanımda sorun yok.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yurt dışı alsam ben yanına da diğer arkadaşın dediği gibi SE çeksem nasıl olur sizce?Ben yurt dışındayım aldım IMEI kaydettirdim ama sana önermiyorum IMEI ücreti artmasıyla bu açığı bayağı kapattılar vergisiz ve uygun ülkeleri tercih edersen eh maksimum Amerika onda da e SIM var sonuçta tavsiye etmiyorum artık bende bende 14 Pro Max var Türkiye'ye kaydettirdim değişmeyi düşünüyorum buradayım diye 16 Pro ile ama alan güvenmeyen çok insan var bir de fiyat öldürüyorlar.
Hocam iPhone 17 yerine 16 Pro falan daha mantıklı olmaz mı? Bir de yurt dışına gidip alma imkanım yok. En güvenilir yoldan nasıl halledebilirim?
Kapanırsa falan bir cihaz daha kullanırım zaten yanımda sorun yok.
iPhone 17'nin işlemci ve panel kalitesi artısı olacak. Ve zam gelmezse 5000 TL daha ucuz. 15 ve 16 serisi güzel değildi, 16 serisinde IPhone'nin Android'e göre işlemci artısı yoktu. O yüzden benim gözümde düşüktü. 17 serisinde düzeleceğini umuyorum. Yine de 16 Pro ve 17 arasındaki farklar aşırı büyük olmaz. Hangisini isterseniz onu alın. İsterseniz sahibinden kapalı kutu olarak alabilirsiniz. Telefonculardan da alabilirsiniz.
Direkt yurt dışı gelir mi telefonculara falan çıktığı vakit?iPhone 17'nin işlemci ve panel kalitesi artısı olacak. Ve zam gelmezse 5000 TL daha ucuz. 15 ve 16 serisi güzel değildi, 16 serisinde IPhone'nin Android'e göre işlemci artısı yoktu. O yüzden benim gözümde düşüktü. 17 serisinde düzeleceğini umuyorum. Yine de 16 Pro ve 17 arasındaki farklar aşırı büyük olmaz. Hangisini isterseniz onu alın. İsterseniz sahibinden kapalı kutu olarak alabilirsiniz. Telefonculardan da alabilirsiniz.
Pro serisine geçerseniz mantıklı olur tabii ki ama eziyetine katlanacaksanız. İki telefon şarj edeyim ondan ona yönlendireyim bilmem ne kolay ya da keyifli şeyler değil. Beni bozmaz diyorsanız ve Pro serisi bir cihaza geçiyorsanız geçmemek için hiçbir sebep yok.