2026 Önlisans KPSS için sıfırdan matematik nasıl öğrenilir?

2026 Önlisans KPSS için sıfırdan matematik öğrenmek için neler yapılır? Tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum. Sözel derslerle bir sorunum yok. O yüzden de öncelikli matematik olmak üzere temelden öğrenmek istiyorum.

Neler yapılabilir? Nasıl bir yol izlenilir? Şimdiden teşekkür ediyorum yorum yapan herkese.

Son düzenleme:
Bıyıklı matematiğin (Selim Yüksel hoca) "10 günde temel atma" derslerine başlayabilirsin. Burada giriş izletisinde yol haritasını da anlatıyor, geri kalan planlamanı bu şekilde yapabilirsin:

Bu videoların yeni versiyonlarına gerek var mı yoksa 10 ay önce çekilmiş olmasına rağmen olsa bile yeterli olur mu?

Hocam, en yeni serisi bu zaten. 10 ay öncesinden yüklemeye başlıyorlar, hafta hafta daha yeni videolar yüklüyorlar genelde. 1 yıldan eski bir tarih görmedikçe en yenileri bunlardır.
Sağ ol hocam. "Benim Hocam" kanalını keşfettim oradan izlemeye başladım. Peki soru çözümü için bir kaynak önerisi yapabilir misiniz?

Sağlıklı yol şudur, birkaç hoca belirledikten sonra her birinde 2-3 izleti izlerseniz hangisinin size daha uygun olduğunu anlarsınız. Soru çözümü için aynı videoların hem video ders kitabı hem de soru çözüm kitabı var. Bu iki kaynak yeterli olacaktır o ders için. Gerçi 1 kaynak daha gerekir matematikte. 1 video ders kitabı, 2 de soru bankası (Bunlardan biri ders dinlediğin hocanın kitabı olacak şekilde.). KPSS hakkında pek bilgim yok, benim de yeğenim üniv. sınavına hazırlanacak gelecek yıla, o açıdan biraz YKS olaylarını biliyorum.

Hocaların tek farkları anlatış biçimleri değil mi? O zaman diğer hocalara da bir bakayım ama "Benim Hocam" kanalı bana iyi geldi gibi. Temelden basit şekilde anlatıyor. Bir de test kitaplarından alırsam sağlıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…