Uranos

Üstün
Yer
Adana

Bahsettiğim kamp bu, 1.5 yılım var ve hızlı davranmalıyım. Matematiğim rezalet durumda o yüzden sıfırdan matematik kampı arıyorum.

Eşit ağırlıkçıyım.

Çukurova işletme istiyorum ve 100.000 sırama ile alıyor, yani çok yüksek bir sıralama değil. Yine de işimi garantiye almak için fen çalışsam saçma olur mu?

Çok yüksek değil ise hedef sadece garanti konular çalışılabilir. Oturup tüm TYT feni detaylıca çalışmaya gerek yok. AYT matematik ve sosyale abansanız daha mantıklı olur.

Forumdaki rehberlere bak ösym sınavaları kategorisindeki. Biraz daha fikir edinirsin nasıl çalışacağına dair.

Bahsettiğim kamp bu, 1.5 yılım var ve hızlı davranmalıyım. Matematiğim rezalet durumda o yüzden sıfırdan matematik kampı arıyorum.

Eşit ağırlıkçıyım.

Hocam konu dışı olacak fakat yıllardır hem yeşil forumda hem de burada sürekli konu açıp hiçbir şey yapmıyorsunuz gibi geliyor. Bir an önce harekete geçmeniz lazım yoksa sonunuz benim gibi olabilir. (Üst üste mezuna kaldım ve aynı sizin gibi konu açıyordum 11. sınıftan beri.)

Hocam konu dışı olacak fakat yıllardır hem yeşil forumda hem de burada sürekli konu açıp hiçbir şey yapmıyorsunuz gibi geliyor. Bir an önce harekete geçmeniz lazım yoksa sonunuz benim gibi olabilir. (Üst üste mezuna kaldım ve aynı sizin gibi konu açıyordum 11. sınıftan beri.)
Doğrudur hocam ama yeşil forumu uzun süredir kullanmıyorum, başka biriyle karıştırdınız muhtemelen.

Doğrudur hocam ama yeşil forumu uzun süredir kullanmıyorum, başka biriyle karıştırdınız muhtemelen.
Olabilir hocam fakat burada 2 yıldır falan görüyorum bu tarz konularınızı. Bu arada istediğiniz bölümün sıralaması her geçen yıl düşmüş yani seneye için daha çok çalışmanız lazım.