Yer
ALANYA
2025'i nihayet deviriyoruz. Hepimiz için farklı zorlukları, belki de hiç hesapta olmayan yorgunlukları olan bir yıldı bu yüzden bu akşam süslü cümleler kurup kimseye, hatta kendime bile şov yapasım yok. Her yılbaşı gaza gelip sayfalarca hedef yazıp şubat ayında o defteri kapatma huyunu artık bir kenara bıraktım. Bu sene mucize beklemiyorum sadece istikrarın ve disiplinin gücüne sığınıyorum. Ekonomik belirsizlikler veya hayatın koşturmacası içinde savrulmak yerine, kontrol edebildiğim tek şeye, yani kendi irademe odaklanacağım bir yıl olsun istiyorum.

Tek derdim finansal olarak daha sağlam basmak, bedenen daha dinç hissetmek ve zihnimi gereksiz gürültüden arındırıp sadece işime yarayan, beni geliştiren konulara kafa yormak. Şunu başaracağım, bunu yıkacağım gibi büyük laflar etmek yerine, her gün tuğla üstüne tuğla koyarak sessizce ilerlemeyi seçtim. Sene sonunda geriye baktığımda tartıdaki rakamdan veya bankadaki bakiyeden çok, karakter olarak koyduğum iradeyle gurur duymak istiyorum. Sizde durumlar, hissiyatlar nasıl? Sadece hedefleri değil, bu yoldaki endişeleri veya umutları da samimiyetle konuşalım maksat hem dertleşmek hem de birbirimize güç vermek olsun.