CQBB

Uzman
Yer
İstanbul
Seçkin hesabın uzun zaman önce anlamını yitirdiği, Valve ekibinin son zamanlarda hilelere hiçbir şekilde müdahale etmediği bir durumda olduğumuzu görüyorum.
Bu durumda tamamen FACEIT'e mi yönelmek lazım?

Orada da hile kullanıldığı söyleniyor, doğru mu?
Orada durumlar nasıl?

Faceit'te de hileler var ama her şeye rağmen daha az olduğunu hissediyorum. Lakin Faceit'te premium alıp hesabını doğrulaman lazım. Doğrulamazsan Premium maçları seçemiyorsun aslında normal maçlara girmiş oluyorsun yine. Lakin doğrulama içinde T.C. tut biyometrik kimliğini bile alıyorlar. Ben yapmaz zorunda kaldım çünkü zaten milyonlarca insan yaptı ve o kadar premium ödememe rağmen premium maçlara giremiyordum. Yoksa Discord'a biyometrik doğrulama gelecek diye onu bile 1 yıllık abone olduğum halde salacaktım. Allah'tan onda da İsrailli Ceo vazgeçmiş :D

@Yafees geçen sezonlarda 23K elodayken bu sezon 20den 21e çıkamaz oldum. Son 8 maç mağlubiyet ve 6sı hile. Artık midem bulandı. Zoruma giden şeyse envanter dizip hevesimin hileciler yüzünden kaçması.

@CyHaN_Atalay ya faceıtte en azından şikayet edince dikkate alırlar diye düşünüyorum. Seçkine göre hem daha az kullanıcı hem de özel platform olduğu için. Geçen sene faceıt oynarken hılelerı raporladığımda kesinlikle %90 net dönüş alıyordum.

@Yafees geçen sezonlarda 23K elodayken bu sezon 20'den 21e çıkamaz oldum. Son 8 maç mağlubiyet ve 6'sı hile. Artık midem bulandı. Zoruma giden şeyse envanter dizip hevesimin hileciler yüzünden kaçması.

@CyHaN_Atalay ya FACEIT'te en azından şikayet edince dikkate alırlar diye düşünüyorum. Seçkine göre hem daha az kullanıcı hem de özel platform olduğu için. Geçen sene FACEIT oynarken hılelerı raporladığımda kesinlikle %90 net dönüş alıyordum.

Ayni durumdayız hocam bende rozet için 25 Win alıyorum sonra normal rekabetçi oynuyorum.

Geçen seçkin kasayim dedim 24K elodan sonra neredeyse her maç hile geldi sadece 1 maçım iptal edildi seçkin gerçekten oynanmaz fakat FACEIT'de de hile mevcut ama seckine kiyasla daha oynanabilir.

Seçkin ve rekabetçi asla oynanmaz. Ben de 22 galibiyet aldım şu ana kadar, rozeti de alıp bırakacağım. Sadece rozet için oynadım. Her maçıma hile geldi. Rankım açılana kadar ranksız 0 hesaplar geldi hileyle bunny hop yapa yapa SSG ile kafamıza vurdular. Sonra rank açıldı takıma hileler geldi. Bazen VAC live maçı bozdu. Tamamen rezalet bir deneyimdi. Her oyun hile gelmesi komedi.

@Yafees geçen sezonlarda 23K elodayken bu sezon 20den 21e çıkamaz oldum. Son 8 maç mağlubiyet ve 6sı hile. Artık midem bulandı. Zoruma giden şeyse envanter dizip hevesimin hileciler yüzünden kaçması.

@CyHaN_Atalay ya faceıtte en azından şikayet edince dikkate alırlar diye düşünüyorum. Seçkine göre hem daha az kullanıcı hem de özel platform olduğu için. Geçen sene faceıt oynarken hılelerı raporladığımda kesinlikle %90 net dönüş alıyordum.
Vallah madalyasız hesaplar çok onu geçtim herif daha Steam hesabını bile tam oluşturmamış ilk 6-7 maç hiç raund kazandırmadan öne geçmiş. Ben alt+f4 koyunca biraz daha salmışlar. Lakin hala bir şey olmadı. Faceit'te az çirkef değil orada düşük seviyelere pek önem vermiyorlar diye yorumluyorum ben. Zamanında 7'ye kadar çıktım da şimdi 4-5 arası takılıyorum :(

FACEIT'te hile açmak sandığınız kadar kolay değil. 10 levelim ben 2300 eloya kadar çıktım 400 maçım falan var zevkine oynuyorum sadece gamesensim çok üst düzey değil. Aimim iyi sadece. FACEIT'te hile açabilmeleri için ya dma kart ya da bypass gerekli ikisi de çok uçuk fiyatlar öyle her yer de bulunmuyor. Bulunsa bile fiyatı yüksek. Ve sadece radar kullanıyorlar. Diğer özellikleri FACEIT'te açtıkları zaman kısa sürede banlanırlar. Radar ile oynayanlar da yüksek elo da oynuyor genelde 3K üstü eloda. Yani daha düşük eloda hileye denk gelmek biraz zor.

FACEIT'te hile açmak sandığınız kadar kolay değil. 10 levelim ben 2300 eloya kadar çıktım 400 maçım falan var zevkine oynuyorum sadece gamesensim çok üst düzey değil. Aimim iyi sadece. FACEIT'te hile açabilmeleri için ya dma kart ya da bypass gerekli ikisi de çok uçuk fiyatlar öyle her yer de bulunmuyor. Bulunsa bile fiyatı yüksek. Ve sadece radar kullanıyorlar. Diğer özellikleri FACEIT'te açtıkları zaman kısa sürede banlanırlar. Radar ile oynayanlar da yüksek elo da oynuyor genelde 3K üstü eloda. Yani daha düşük eloda hileye denk gelmek biraz zor.
Kısmen haklısında zaten Faceit lvl 10'da hile barındırmamaları lazım. Asıl oraya odaklanmaları lazım bir yandan da. Lakin lvl 1'deki adamların eşleştirmelerine bence pek dikkat etmiyorlar. Bir abi var hesap seviyesi 1 onu çıkartmaya uğraşıyoruz kimler geldi kimler. Benim lvl'de 4-5 arası sadece ve karşımda Steam hesabı oluşmamış lavukta var. Yan hesap diyeceğim de insan Steam hesabını bari açar arkadaş...

Kısmen haklısında zaten FACEIT seviye 10'da hile barındırmamaları lazım. Asıl oraya odaklanmaları lazım bir yandan da. Lakin seviye 1'deki adamların eşleştirmelerine bence pek dikkat etmiyorlar. Bir abi var hesap seviyesi 1 onu çıkartmaya uğraşıyoruz kimler geldi kimler. Benim Seviye'de 4-5 arası sadece ve karşımda Steam hesabı oluşmamış lavukta var. Yan hesap diyeceğim de insan Steam hesabını bari açar arkadaş...

Onlar dediğim kısa sürede ban yiyecek olan hesaplar. Legit oynamıyorlar. Sadece radar da kullanmıyorlar. Onlardan kurtulmanın tek yolu premium ve onaylı hesap. Dma kart da kullanmıyorlar, sadece bypass ile AC geçiyorlar. Smurfler de denk gelebiliyor tabi.