Onlar dediğim kısa sürede ban yiyecek olan hesaplar. Legit oynamıyorlar. Sadece radar da kullanmıyorlar. Onlardan kurtulmanın tek yolu premium ve onaylı hesap. Dma kart da kullanmıyorlar, sadece bypass ile AC geçiyorlar. Smurfler de denk gelebiliyor tabi.
İnşallah öyle olurda puan iadesi yapılır ama pek zannetmiyorum. Dediğim olay 2 hafta önce oldu ve -54 puan verdi Faceit :D Bundan öncede aynı tür hesaplar geldi sadece smurf'dan 4-5 tane rapor olumlu sonuçlandı. Artık bende onaylı hesaba geçtim cidden baya iyi gibi de biyometrik istemeleri hiç hoşuma gitmedi. Neyse olan oldu :D

İnşallah öyle olurda puan iadesi yapılır ama pek zannetmiyorum. Dediğim olay 2 hafta önce oldu ve -54 puan verdi FACEIT :D Bundan öncede aynı tür hesaplar geldi sadece Smurf'dan 4-5 tane rapor olumlu sonuçlandı. Artık bende onaylı hesaba geçtim cidden bayağı iyi gibi de biyometrik istemeleri hiç hoşuma gitmedi. Neyse olan oldu :D

Düşük eloda smurf var. Hile de illaki vardır ama banlandıklarını düşünüyorum. Çok duramazlar o hesaplarda. Tabii onaylı hesap + premiumda bunların denk gelmesi çok düşük ihtimal. 10 levelden sonra artık iş farklı noktaya geliyor. Sadece radar kullanan legit oyuncular gelmeye başlıyor. Tabi bunları da normal olarak anlayamıyorsun sadece radar olduğu için direkt hile tanısı koymak zor oluyor.

Düşük eloda smurf var. Hile de illaki vardır ama banlandıklarını düşünüyorum. Çok duramazlar o hesaplarda. Tabii onaylı hesap + premiumda bunların denk gelmesi çok düşük ihtimal. 10 levelden sonra artık iş farklı noktaya geliyor. Sadece radar kullanan legit oyuncular gelmeye başlıyor. Tabi bunları da normal olarak anlayamıyorsun sadece radar olduğu için direkt hile tanısı koymak zor oluyor.
Dediğiniz doğru ya ben dün onaylı hesap daha yeni yapıp 4-5 maç Faceit oynadım ve harbi maçlar daha dengeli geçiyor.