Ben oynuyordum dümenden olsa da ama yani neden değmesin ki? Hem daha az yapılacak şey olduğu için biraz daha kolaylaşabilir oyun. Yani bilmem hangi yeni sürümde gelmiş olan biyomlarla uğraşmak, mini boss'larla uğraşmak hatta belki bazı eski farmlar bile çalışır hale geelebilir vs... Köylüler açısından da avantaj kazanabilirsin, eskiden köylülerin hepsi işer yararken 1-2 yıl önce gelen güncelleme ile bazı köylüler işsiz de olabiliyordu. Yani ben bu olayı 4-5 yıl önceki sürümlerde böyle bir şeyin olduğunu hatırlamıyorum. Kısaca daha iyi bile gelebilir.

Tek dezavantajı modlar. Eğer modlu survival oynarım diyorsan Curse Forge'ye gir. Çoğu mod'ta hangi eski sürüm en çok destekleniyor ona göre seç sürümünü. Ama dersen ben sadece resource pack (doku paketi) ve shader modları uygularım dersen işin yine daha kolay.

Son düzenleme:
Biz çok sonradan mod yüklemeyi öğrendik hocam. Şu anki modlar nedense sarmıyor artık yok korku modu yok J**ny modu. Eskiden daha fantastik daha eğlenceliydi.

İlk zamanlar ben de çok zorlandırdım mod kurmakta lakin sonradan bunun ne derece kolay olduğunu keşfetmemden olsa gerek kendime özel bir sürü mod paketi tasarlamıştım.

@CyHaN_Atalay, @Wartz, size şöyle diyeyim: Benim uzun ama uzun bir Modlu Survival geçmişim bulunmakta. Yani birçok YouTuber'ın modpaketi oynamış ve bitirmiş biri olmam sanırım yeterli olacaktır.
Yani bence oyunu hiç vanilla da bitirmediysen vanilla olarak bitir artık derim. Veya çok abartmadan birkaç mod ekleyebilirsin yine. Shader paketi kurarsan sürümün eski olduğunu bile unutursun herhalde :D

İlk zamanlar ben de çok zorlandırdım mod kurmakta lakin sonradan bunun ne derece kolay olduğunu keşfetmemden olsa gerek kendime özel bir sürü mod paketi tasarlamıştım.
Az kalsın virüs yiyordum modlar yüzüden. Tabi şu site güvenilir değil bu site güvenilir diyorlardı çok kafam karışıyordu. Sonra arkadaş bize modları atmaya başladı. Baya yabancı geliyordu. Sonraki zamanlar herif bize herobrine data pack'i atmıştı. Tabi dokunmaya korkuyorduk. Sonra bir anda arkadaşıma değdi bilgisayarı mavi ekran verdi. Banada dokunmuştu. O attığım çığlık apartmanı kaldırmıştı. Güzel günlerdi.