Ömer_Yeter
Yetkin
En son bundan 3–4 sene önce 1.12.2 versiyonuyla modlu oynamıştım, lakin sizce tekrar oynamaya değer mi? Oynayanınız var mı bu ve bunun gibi eski sürümleri?
Biz çok sonradan mod yüklemeyi öğrendik hocam. Şuan ki modlar nedense sarmıyor artık yok korku modu yok J**ny modu. Eskiden daha fantastik daha eğlenceliydi.@CyHaN_Atalay, @Wartz, size şöyle diyeyim: Benim uzun ama uzun bir modlu Survival geçmişim bulunmakta. Yani birçok YouTuber'ın modpaketi oynamış ve bitirmiş biri olmama sanırım yeterli olacaktır.
Biz çok sonradan mod yüklemeyi öğrendik hocam. Şu anki modlar nedense sarmıyor artık yok korku modu yok J**ny modu. Eskiden daha fantastik daha eğlenceliydi.
Yani bence oyunu hiç vanilla da bitirmediysen vanilla olarak bitir artık derim. Veya çok abartmadan birkaç mod ekleyebilirsin yine. Shader paketi kurarsan sürümün eski olduğunu bile unutursun herhalde@CyHaN_Atalay, @Wartz, size şöyle diyeyim: Benim uzun ama uzun bir Modlu Survival geçmişim bulunmakta. Yani birçok YouTuber'ın modpaketi oynamış ve bitirmiş biri olmam sanırım yeterli olacaktır.
Az kalsın virüs yiyordum modlar yüzüden. Tabi şu site güvenilir değil bu site güvenilir diyorlardı çok kafam karışıyordu. Sonra arkadaş bize modları atmaya başladı. Baya yabancı geliyordu. Sonraki zamanlar herif bize herobrine data pack'i atmıştı. Tabi dokunmaya korkuyorduk. Sonra bir anda arkadaşıma değdi bilgisayarı mavi ekran verdi. Banada dokunmuştu. O attığım çığlık apartmanı kaldırmıştı. Güzel günlerdi.İlk zamanlar ben de çok zorlandırdım mod kurmakta lakin sonradan bunun ne derece kolay olduğunu keşfetmemden olsa gerek kendime özel bir sürü mod paketi tasarlamıştım.