2026'da Red Dead Online hilecileri bilgisayara virüs bulaştırabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Alex Mason
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 3
  • Görüntüleme Görüntüleme 94

Alex Mason 4

Yetkin
Merhaba, 2023 yılında Red Dead Online oynamıştım. 50 levele kadar falan kasıldım fakat sonra bıraktım. Tekrar 50 levellik hesabımla oynamayı düşünüyorum.

Red Dead Online'daki hileciler konumumu, Türkiye'de yaşadığımı ve Türk olduğumu anlayabiliyorlardı. Hatta küfür ediyordu soysuzlar.

2026 itibarıyla Red Dead Online oynasam hileciler bilgisayarımı hackleyebilir veya virüs bulaştırabilirler mi? Bahsettiğim tarzda bir hile geliştirmiş olabilirler mi?

Bilgisayarın hacklenmemiş ki senin sadece bağlandığın konumu görebiliyorlar o da zaten her online oyunda gönderilen veriden dolayı her siteye girdiğinde olur bu bir de VPN açıp Almanya'ya bağlanırsan Almanya da gözükürsün.

RDO'nun PC'deki ag mimarisi nedeniyle mod-menu kullananlar diger oyuncularin IP adreslerini gorebiliyor, bu yillardir bulunan bir durum. IP adresinden ise Ulke, sehir, ISP gibi bilgiler yaklasik olarak cikartilabilir. Muhtemelen bu yolla anladilar Turk oldugunuzu. Ya da profilinizden, kullanici adinizdan vesaire de cikarim yappilmis olabilir.

Dediginiz hacklenme mevzusu ise teoride mumkunati olan ama zor bir senaryo. Windows'un guncel olsun, arka planda aktif calisan bir antivirus bulunsun, Rockstar Games Launcher falan da guncel olsun. Insanlarin sana attigi linkleri kafana gore acma ve gereksiz yere kisisel verini kimseye verme.

Bu sekilde oyna keyfine bak. Bulasma o tiplere hic.

Teşekkürler cevabınız için.

Bulaşmam o tiplere ölmüyorlar zaten hileden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…