4-8K bomboş bir özellik. Size faydası olmayacak, hatta ekstra olarak bataryayı su gibi içecek. Benim kullandığım mouse modelinde de 8K desteği var fakat 2K üstü tamamen israf.Önerebileceğiniz, en yakın ATK A9 Plus'a eş değer bir ürün var mı? Uzun vadede bataryası ömrünü yitirecek olduğu için de kablosuzdan uzak duruyordum ancak verdiğiniz öneri, kablolu destekliyor. Önerdiğiniz ATK ürünü; polling Rate'i 1K olarak gözüküyor, bu çok üzücü en azından 4K olursa çok sevinirdim ve satın alma arefesine girerdim. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?4-8k bomboş bir özellik. Size faydası olmayacak, hatta ekstra olarak bataryayı su gibi içecek. Benim kullandığım mouse modelinde de 8K desteği var fakat 2K üstü tamamen israf.
Araştırdığım ve sizin de dediğiniz gibi, 4K Hz ve 8K Hz işe yarıyormuş ama çok da yaramıyormuş yani, %50 üstü fark ve iyileştirme görene kadar bence de geçilmez. Ancak sizin önereceğiniz 2K Hz olan bir fare var mı?
Bütçe en fazla kaça çıkar? 4K ve 8K farkını hissedebilecek bir insan, ermiş falandır herhalde.Araştırdığım ve sizin de dediğiniz gibi, 4K Hz ve 8K Hz işe yarıyormuş ama çok da yaramıyormuş yani, %50 üstü fark ve iyileştirme görene kadar bence de geçilmez. Ancak sizin önereceğiniz 2K Hz olan bir fare var mı?
Bütçe en fazla kaça çıkar? 4K ve 8K farkını hissedebilecek bir insan, ermiş falandır herhalde.
Normalde SS Aerox 3'ü 3 ayda taksit ile satın alacaktım... Taksitler peşin fiyatına en az 3 olursa 2 bine çıkabilirim diye düşünüyorum...
Düzgün seçenekler için 3.000 TL bandına çıkmanız gerekmekte.Normalde SS Aerox 3'ü 3 ayda taksit ile satın alacaktım... Taksitler peşin fiyatına en az 3 olursa 2 bine çıkabilirim diye düşünüyorum...
düzgün seçenekler için 3.000 TL bandına çıkmanız gerekmekte.
Sayın @michaelscofield 2KHz, dediğiniz 3.000TL bandındaki ve çeşitli seçenekleri yazınız, bende fikrimce şansımca değerlendireceğim.
Sayın @michaelscofield 2KHz, dediğiniz 3.000TL bandındaki ve çeşitli seçenekleri yazınız, bende fikrimce şansımca değerlendireceğim.
Teşekkürler linkler için, ATK'nın üst modelleri ile bunların arasında fark var mı? Örneğin; ATK A9 Ultimate yerine neden bunlar? Ve neden 3.000 TL ve üzerine bunlar?