Önerebileceğiniz, en yakın ATK A9 Plus'a eş değer bir ürün var mı? Uzun vadede bataryası ömrünü yitirecek olduğu için de kablosuzdan uzak duruyordum ancak verdiğiniz öneri, kablolu destekliyor. Önerdiğiniz ATK ürünü; polling Rate'i 1K olarak gözüküyor, bu çok üzücü en azından 4K olursa çok sevinirdim ve satın alma arefesine girerdim. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum.
4-8K bomboş bir özellik. Size faydası olmayacak, hatta ekstra olarak bataryayı su gibi içecek. Benim kullandığım mouse modelinde de 8K desteği var fakat 2K üstü tamamen israf.

4-8k bomboş bir özellik. Size faydası olmayacak, hatta ekstra olarak bataryayı su gibi içecek. Benim kullandığım mouse modelinde de 8K desteği var fakat 2K üstü tamamen israf.

Araştırdığım ve sizin de dediğiniz gibi, 4K Hz ve 8K Hz işe yarıyormuş ama çok da yaramıyormuş yani, %50 üstü fark ve iyileştirme görene kadar bence de geçilmez. Ancak sizin önereceğiniz 2K Hz olan bir fare var mı?

Araştırdığım ve sizin de dediğiniz gibi, 4K Hz ve 8K Hz işe yarıyormuş ama çok da yaramıyormuş yani, %50 üstü fark ve iyileştirme görene kadar bence de geçilmez. Ancak sizin önereceğiniz 2K Hz olan bir fare var mı?
Bütçe en fazla kaça çıkar? 4K ve 8K farkını hissedebilecek bir insan, ermiş falandır herhalde.