Heisenberg 15
Üstün
Böyle bir ülkede askerliğin kaldırılması zaten yanlış. Buna ümit etmeniz de üzücü bir durum.
1 ay için dediklerini yaptırırlar. Ama 6 ay yaparsan, bunlarla kalmazsın sadece. Bakış açsını değiştirmek lazım biraz.Dostum 6 ay tuvalet temizlemekle, mutfakta yemek pişirmekle ülkeyi savaş anında kurtarabileceğini düşünmen bence benim söylediğimden daha ironik.
Bedelli gitmişsin burda bir ton yazmışsın hocam, gözünü seveyim 1 ay olsa bizde gideriz.Askerden henüz gelmiş biriyim. Bedelli yapsan bile 1 ay gideceksin ki olası savaş durumunda nerede ne yapacağını bil. Komutanlara sorduğumuz zaman böyle demişlerdi ve evet ben parayı erkenden yatırıp bedelli gittim. 1 ay bile harbiyeyi anlamama yetti. Ben zaten askerliği seven biriyim ama önümde engel oluşturmaması için arabamı satıp bedelli gittim. Her neyse; Ortadoğu sınırında hatta bazılarına göre Ortadoğu'da yaşıyorsun. Her an her şey olabilir. O temel eğitimi alman lazım. Bu temel eğitimi 1 ayın sonunda bile öğrenemeyen salaklar vardı bu arada.
Gitceksin kral sen de patates soyucaksın...Keske kalksa tamamen zaman kaybi, bir getirisi olsa anlarim ama yok yani. Patates soymak, tuvalet temizlemek mi adamlik mesela? xD