Cevaplar için teşekkürler hocam AM5 sokete herhalde 1 nesil daha destek gelir diye düşünüyorum o zaman belki değişime gidilir.
Intel cidden önü açık değil para ediyorken AM5 geçmek istedim sizce mantıklı mı yaptığım şey?
Yani ben şahsen AM6 beklerdim. 14600KF canavar gibi bir işlemci. Fakat elimizdeki parçaları satınca az bir fiyat farklı ile geçiliyorsa olabilir.Cevaplar için teşekkürler hocam AM5 sokete herhalde 1 nesil daha destek gelir diye düşünüyorum o zaman belki değişime gidilir.
Intel cidden önü açık değil para ediyorken AM5 geçmek istedim sizce mantıklı mı yaptığım şey?
Yani ben şahsen AM6 beklerdim. 14600KF canavar gibi bir işlemci. Fakat elimizdeki parçaları satınca az bir fiyat farklı ile geçiliyorsa olabilir.
İntel tarafında ikinci el tarafına hakim değilim maalesef...10k fiyattan işlemciye alıcı buldum montajdan sonra satacağım anakart ne kadar eder bilmiyorum Z790D DDR5 model fiyat ne yazmalıyım sizce?
Hocam sizin için önemli mi bilmiyorum ama 200 lira fark ile Wİ-Fİ olan modeli alabilirsiniz.AM5 sisteme geçiyorum, özellikle beyaz olmasını istedim; sabah indirim ile Gigabyte B850 Eagle Ice AMD AM5 DDR5 ATX Anakart bu kartı aldım.
9200 TL fiyata gelmiş oldu, sizce doğru mu yaptığım?
İşlemci için 10k bütçe ayırdım, 11-12'ye kadar esneyebilir. Neler önerirsiniz? Elimde 240mm soğutucu var bu arada Ocypus L24 kullanıyorum.
Hocam sizin için önemli mi bilmiyorum ama 200 lira fark ile Wi-Fi olan modeli alabilirsiniz.
Doğrudur hocam. Önemli olan kişiler var diye attım zaten.Ben 9200'e aldım ama o zaman fark 500 lira oluyor. Bir de masaüstünde Wi-Fi kullanmıyorum.
Doğrudur hocam. Önemli olan kişiler var diye attım zaten.