23.000TL şu an. Daha ucuza 4060'lı sistemleri bundan daha iyi özelliklerde bile çok gördük. Ben almazdım. Beklerim.

Neden?

Bu kategoriyi takibe alabilirsin.

22.300 TL ve 1 TB SSD Prime B550 ile geliyor. Nasıl neden?

Aslında maksimum bütçem yok. Minimum ile alabildiğimi almaya çalışıyorum. Ama monitör-klavye dahil 30 bine çıkabilirim sanırım.
Sistem olarak bunu alabilirsiniz.

23.000TL şu an. Daha ucuza 4060'lı sistemleri bundan daha iyi özelliklerde bile çok gördük. Ben almazdım. Beklerim.

Neden?

Bu kategoriyi takibe alabilirsin.
Arkadaş konuyu açtığında kasa 19'du dakikalar içinde 23 olmuş.

Sistemin fiyatına bakmadan da alınabilir demek garip. Dikkat edersiniz umarım bir dahakine.

Atılan 7700XT sistem alınabilir bütçe yetiyorsa.

Sistem 19.000 TL, yükseltemelerle 23.000 civarı oluyor. Sonradan fark ettim. Dikkat ederek öneri yapıyorum siz rahat olun. Bundan sonra umarım dikkat edersiniz.

Sistem 19.000 TL, yükseltemelerle 23.000 civarı oluyor. Sonradan fark ettim. Dikkat ederek öneri yapıyorum siz rahat olun. Bundan sonra umarım dikkat edersiniz.
Sistem şu an stok haliyle 22.999TL dostum neyi tartışıyorsun?

1731425350809.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlama sorununuz var sanırsam. Üstteki arkadaşta belirtmiş sistemin 19.000 TL olduğunu. Zam yedi.
Konu açıldığında 20K'ydı şimdi 23K olmuş benim hatam demek çok mu zor kardeşim? Sistemi zaten ben paylaştım forumda fiyatını da biliyorum ilk çıktığı zamanki. Neyse uzatmayacağım tartışmayı. İyi sosyaller dilerim.