Bütçe
23.000

cemkaraca

Yetkin
Temmuz ayında elime para geçecek. 23-25K civarında. Maksimum 25 bin. Gaming laptop önerisi yapar mısınız? 16 GB RAM olsun mümkünse çünkü sonrasında RAM ile uğraşmak istemiyorum.

Genel olarak oynayacağım oyunlar:

RDR 2
God of War
Kingdom Come Deliverance 2
FC 25
The Last of Us

Bu oyunlarda en az 60 FPS veren bir oyuncu laptopu önerirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

Temmuz ayında bak fiyatlar değişir. Ayrıca sıfır olarak alacaksan bence hiç alma. 2. ele yönelmeni öneririm.
2. elde temiz bulabilir miyim ki? Gaming laptoplar hassas cihazlar. Temmuz ayında Amazon Prime indirimleri var oradan güzel bi şey yakalayabilirsem oradan almak istiyorum. Zamanında şu an kullandığım laptopu 8 bine almıştım, indirimsiz fiyatı 11 bindi.

2. elde temiz bulabilir miyim ki? Gaming laptoplar hassas cihazlar. Temmuz ayında Amazon Prime indirimleri var oradan güzel bi şey yakalayabilirsem oradan almak istiyorum. Zamanında şu an kullandığım laptopu 8 bine almıştım, indirimsiz fiyatı 11 bindi.
hocam Acer Nitro 5 win 11 95w rtx3050 i512500h 16gb ram 512gb ssd 20ye bırakabilirim istiyorsan. Çok temiz kullandım touchpadi ekranı klavyesi kullanılmadı. Freedos 12450h 8gb ramlisi 28k.

Cihazı görüp test etmene izin geren birinden elden teslim ile alabilirsin. Yine de risk her zaman vardır. Yaptığın test esnasında bir problem çıkmasa bile eve götürüp kullandığında gizli arızalar çıkabiliyor. Bir de genelleme yapmak istemiyorum ama mesleği cihaz alıp satmak olan kişiler, sana överek sattığı ve arkasında duracağını söylediği cihazlarının arkasında durmuyorlar. En azından benim şu ana kadar gördüğüm 4 kişi öyle.

Hocam Acer Nitro 5 Windows 11 95W RTX3050 i512500H 16 GB RAM 512 GB SSD 20ye bırakabilirim istiyorsan. Çok temiz kullandım touchpadi ekranı klavyesi kullanılmadı. FreeDOS 12450H 8 GB ramlisi 28k.

Bence bunu sahibinden Param Güvende ile al. Testleri bizimle arkadaşı etiketleyecek şekilde paylaş. Her şey uygunsa alımı tamamlarsın. Burada gözler önünde olacağı için herkes güvende hisseder.
(Arkadaşı tanımıyorum. Herhangi bir yandaşlık amacım yok. Piyasayı da tam bilmiyorum.)

Bence bunu sahibinden Param Güvende ile al. Testleri bizimle arkadaşı etiketleyecek şekilde paylaş. Her şey uygunsa alımı tamamlarsın. Burada gözler önünde olacağı için herkes güvende hisseder.
(Arkadaşı tanımıyorum. Herhangi bir yandaşlık amacım yok. Piyasayı da tam bilmiyorum.)
hocam istedigi her testi yapabilirim hiç bir sorunu yok masaustu alacagım icin satıyorum gunluk işler ve ortalama oyunlar(cs2 gibi) için kullandım.

hocam Acer Nitro 5 win 11 95w rtx3050 i512500h 16gb ram 512gb ssd 20ye bırakabilirim istiyorsan. Çok temiz kullandım touchpadi ekranı klavyesi kullanılmadı. Freedos 12450h 8gb ramlisi 28k.
Teşekkür ederim ilgi ve alakan için. Ancak Temmuz ayında alacağım için o zamana satılır, eğer satmak istiyorsan bekletme.

Cihazı görüp test etmene izin geren birinden elden teslim ile alabilirsin. Yine de risk her zaman vardır. Yaptığın test esnasında bir problem çıkmasa bile eve götürüp kullandığında gizli arızalar çıkabiliyor. Bir de genelleme yapmak istemiyorum ama mesleği cihaz alıp satmak olan kişiler, sana överek sattığı ve arkasında duracağını söylediği cihazlarının arkasında durmuyorlar. En azından benim şu ana kadar gördüğüm 4 kişi öyle.
Hocam zamanında 2. el de kötü şeyler yaşadım. Bu forumda konu bile açmıştım hatta. O yüzden ben bilgisayarı test ederken adamın laf atmasını kaldıramam zira 3-4 sefer böyle şeyler yaşadım.