Bütçe
24.000 TL
S21 FE önermem şahsen. Biraz daha ver A56 al. S21 FE önermeme sebebim, eski olması kronik işlemciye sahip olması (ısınma sorunları) bataryası çok kötü ama ısınsın, bataryasıda kötü olsun diyorsanız alabilirsiniz. Onun dısında A56 alın derim.

Bütçe çıkmıyor. İndirim sezonuna kadar bekleyeceğim umarım A56 indirime girer.

1 ay sonrasında bütçemi 24.000TL'ye çıkartabilirim. 3 aylık tatilde çalışacağım ve babamdan 2000TL alıcam. Bu doğrultuda hangi telefonu 1 ay sonrasında almam daha mantıklı olur? Bataryası ve kamerası iyi olsun bana yeterli.

1 ay sonrasında bütçemi 24.000TL'ye çıkartabilirim. 3 aylık tatilde çalışacağım ve babamdan 2000TL alıcam. Bu doğrultuda hangi telefonu 1 ay sonrasında almam daha mantıklı olur? Bataryası ve kamerası iyi olsun bana yeterli.
Batarya için Nothing Phone 2a Plus. Selfie kamerası için S24 FE. Ana kamera için Xiaomi 14T.

Batarya için Nothing Phone 2a Plus. Selfie kamerası için S24 FE. Ana kamera için Xiaomi 14T.
Hepsini bir arada barındıran bir model yok mu? S24FE'nin ana kamerası A56'dan kötü misal. Bu arada Xiaomi almak istemiyorum çünkü reklam problemi çok can sıkıcı.

Hepsini bir arada barındıran bir model yok mu?
Yok maalesef. Hepsinin bir eksisi oluyor.

S24FE'nin ana kamerası A56'dan kötü misal. Bu arada Xiaomi almak istemiyorum çünkü reklam problemi çok can sıkıcı.
S24 Fe'nin ana kamerası A56'dan daha iyi. Kim diyor daha kötü diye. A56'nın kamerası Honor 200'den bile daha kötü. Xiaomi'nin Mi serisinde reklam yok. Redmi ve Poco'da var. Fakat ben olsam bende Xiaomi almazdım. Yazılım berbat. Ya Nothing Phone 2a Plus al ya da S24 FE bu bütçede. Ben S24 FE alırdım ama. Batarya konusunda pek iyi değil fakat selfie kamerası ve ana kamerası gayet iyi.