Düzce'de düzgün hazır yok. PG ile tek tek alayım diyorum. RX 6650 XT sistem + monitörü 30 bin liraya sattım. Sizden parça önerisi almak isterim. Parçaların ya Düzce'den ya da PG ile olması gerek. Teşekkürler şimdiden. Düzce'de düzgün hazır yok. PG ile tek tek alayım diyorum. RX 6650 XT sistem + monitörü 30 bin liraya sattım. Sizden parça önerisi almak isterim. Parçaların ya Düzce'den ya da PG ile olması gerek. Teşekkürler şimdiden.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 22.000-24.000 TL
Düzce'de düzgün hazır yok. Pg ile tek tek alayım diyorum. RX 6650 XT sistem + monitörü 30 bin liraya sattım. Sizden parça önerisi almak isterim. Parçaların ya Düzce'den ya da pg ile olması gerek. Teşekkürler şimdiden. Düzce'de düzgün hazır yok. Pg ile tek tek alayım diyorum. RX 6650 XT sistem + monitörü 30 bin liraya sattım. Sizden parça önerisi almak isterim. Parçaların ya Düzce'den ya da pg ile olması gerek. Teşekkürler şimdiden.
Ryzen 5 3600 - RTX 2070 Super MSI Gaming Trio - 16GB Ram Kasa
Aynı şekil bence yine hazır sistem alın 2.el işinizi görür.
Hocam güzelmiş ama Düzce'deyim maalesef.Ryzen 5 3600 - RTX 2070 Super MSI Gaming Trio - 16GB Ram Kasa
Aynı şekil bence yine hazır sistem alın 2.el işinizi görür.
PG ile tek sistem alırsam kargo parası baya çıkabilir.
Hocam güzelmiş ama Düzce'deyim maalesef.
PG ile tek sistem alırsam kargo parası bayağı çıkabilir.
AMD mi istersiniz yoksa NVIDIA mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam NVIDIA'ya geçmek istiyorum.
PG ile alınca ne kadar kargo kesintisi olur bilgisi olan var mı? Olursa bu sistem iyi gibi.
%5 komisyon alıyor hocam PG. Kargo genelde ücretsiz oluyor.Hocam NVIDIA'ya geçmek istiyorum.
PG ile alınca ne kadar kargo kesintisi olur bilgisi olan var mı? Olursa bu sistem iyi gibi.
Evet 1.100 TL kesiyormuş. İyimiş aslında. Ben direkt PG ile sistem bakabilirim o zaman. Siz de iyi fırsat görürseniz atabilirsiniz. 2070 Super sistem iyimiş ama bir tık daha 19-20 bandında iyi fırsat bulmaya çalışabilirim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam güzelmiş ama Düzce'deyim maalesef.
Pg ile tek sistem alırsam kargo parası bayağı çıkabilir.
Pazarlıkta ısrarcı olursanız yarı yarıya komisyon gelebilir.
Nasıl yani hocam? Bu arada ekran kartı ortalama veya altı olup geri kalan parçaları iyi olan bir sistem de önerebilirsiniz 16-17 bine. Ekran kartını satıp yükseltirim falan uğraşırım yani. Sadece monitör dahil 28 bin bütçeyi geçememPazarlıkta ısrarcı olursanız yarı yarıya komisyon gelebilir.
Birkaç tane buldum fakat sizin şehrinizde değil. Ayrı ayrı toplamak bu bütçede zor zaten. Herkes çok ölücü.Nasıl yani hocam? Bu arada ekran kartı ortalama veya altı olup geri kalan parçaları iyi olan bir sistem de önerebilirsiniz 16-17 bine. Ekran kartını satıp yükseltirim falan uğraşırım yani. Sadece monitör dahil 28 bin bütçeyi geçemem