Bütçe
22.000-24.000 TL
Hocam sistemi aldınız mı? Aynı zamanda ekran kartını?
Aldım hocam. 20500 liraya ekran kartıyla aldım. Ssd'yi almadım onun yerine 3500 liraya Exceria G2 500GB aldım ikinci el. Birde KTC H25T7 aldım. Ekran kartını satıp değiştirebilirim bir süre sonra. Ama bir süre DLSS4'ün tadını çıkarmayı düşünüyorum.

Toplam 28 bin TL oldu.

Aldım hocam. 20500 liraya ekran kartıyla aldım. Ssd'yi almadım onun yerine 3500 liraya Exceria G2 500GB aldım ikinci el. Birde KTC H25T7 aldım. Ekran kartını satıp değiştirebilirim bir süre sonra. Ama bir süre DLSS4'ün tadını çıkarmayı düşünüyorum.

Toplam 28 bin TL oldu.
Ne aldınız ekran kartı olarak?

Ben de tam 15.000 TL'ye RX 6800 XT bulmuştum onu atacaktım, o yüzden sorayım dedim. Hayırlı olsun sistem. Güle güle kullanın.

Aynı hocam 2070Super sistem işte. 15bine sadece ekran kartı olarak mı? Ona asla bütçe yetmez. :D
En son satıp ayrı almayı düşünüyorum demiştiniz ondan sordum. Yukarıda DLSS 4 kullanacağım dediğiniz için sordum ayrıca. 2070S de DLSS 4 oluyor mu?
Benim bildiğim program gerekiyor onun için.

En son satıp ayrı almayı düşünüyorum demiştiniz ondan sordum. Yukarıda DLSS 4 kullanacağım dediğiniz için sordum ayrıca. 2070S de DLSS 4 oluyor mu?
Benim bildiğim program gerekiyor onun için.
DLSS versiyonları RTX kartların hepsinde var diye biliyorum hocam. @Recep Baltaş Hocam müsaitse net bi' bilgi verebilir. Ama ben var diye biliyorum. Zaten bir süre sonra ekran kartını değiştiririm.

DLSS versiyonları RTX kartların hepsinde var diye biliyorum hocam. @Recep Baltaş Hocam müsaitse net bi' bilgi verebilir. Ama ben var diye biliyorum. Zaten bir süre sonra ekran kartını değiştiririm.
Benim bir arkadaşım 3060 kullanıyordu. DLSS 2 kullanabiliyordu sadece diye hatırlıyorum. Hatta o yüzden görüntüyü çok bozduğunu söyleyip kullanmıyordu.