24 Mbps internet testlerde 10 Mbps olarak gözüküyor

Doruk51

Uzman
24 Mbps internet kullanıyorum ama internetim çok daha yavaş. CS'de pingim 100'ün altına düşmüyor, hatta arkadaşımla Rocket League oynuyorum ve genellikle maça bağlanamıyorum. Bağlansam bile yine pingim çıkıyor. Ayrıca Steam ve Epic Games indirme hızları da aşırı yavaş. Maalesef cayma bedeli 2.600 lira olduğu için ödeyemiyoruz ve taahhüt ün bitmesine 7 ay var. Normalde Steam'de 20 MB indirme hızı varken 10, Epic Games'te normalde 2 MB indirme hızı varken 500 Kbps.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-09 212905.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 82
  • Ekran görüntüsü 2025-01-09 213006.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 71
  • Ekran görüntüsü 2025-01-09 213129.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 73
Hocam Epic Games'teki sorun genel bir sorun. Bende de normalde Steamde 50-60 Mbps civarı hız alırken Epic'te 30-40 Mbps hız alıyorum.

Wi-Fi sonuçları mı bunlar? Hız testini farklı sunucularda da yaptınız mı? Yaşadığınız diğer sorunların çözümü için sağlayıcınızı arayın.

7 ay boyunca ne yaparsanız yapın düzelmeyecektir.
O yüzden: (!)

Merhaba sevgili dostlarım. Bu aralar internetim yavaş diye fark ettiyseniz sürekli konu açıyorum. Bugünkü sorum ise şu: Benim bilgisayar kasam aralık ayına kadar masanın üstündeydi ve masada fazla yer kapladığı için kasayı aşağıya koydum. O günden beri internetim berbat. Acaba kasa aşağıda olduğu için daha mı az sinyal alıyor? Ya da daha kötü mü internet sinyali alıyor?

Not: Wi-Fi kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…