Bütçe
240.000 TL
Ürün elime ulaştı ancak henüz kutusunu açmadım. Garantiyle ilgili bir durum oluştu; satın aldığım yerde garanti süresi başlatılmış görünüyor. Bu nedenle Asus’a mail attım. Süreç sonuçlanmadan ürünü açmayı düşünmüyorum. Ama siz sorunuzu iletin yanitlayanlar olacaktir.

Dosya Ekleri

• IMG_20260224_165112.webp
    IMG_20260224_165112.webp
    3 MB · Görüntüleme: 22
Ürün elime ulaştı ancak henüz kutusunu açmadım. Garantiyle ilgili bir durum oluştu; satın aldığım yerde garanti süresi başlatılmış görünüyor. Bu nedenle Asus’a mail attım. Süreç sonuçlanmadan ürünü açmayı düşünmüyorum. Ama siz sorunuzu iletin yanitlayanlar olacaktir.
Ayni şey bende de oldu hocam. Bayagi bir süre önce başlatılmış olarak görünüyor garanti.

Benim sorunum bu hocam. Umarım sizde sorun olmaz.

Kardesim 5090 ile ne dizayn edeceksin piramit mi? Kim dedi CAD uygulamalari o kadar agir olur diye sana? 240.000 lira verilir mi laptopa Allah askina? Tanidigin varsa falan yurtdisindan getirtmeye bakarsan karli cikarsin. 5070Ti cok rahat yeter yapmak istedigin isler icin.

ASUS kalite kontrol konusunda en kotu marka kardesim, son 5 yildir ASUS laptoplarla o kadar cok insan sorun yasadi ki, onca secenek icinden neden ASUS'a yoneldigini merak ettim.

Son düzenleme: