75 TL kuponum var ve 240 TL'ye kadar ürün bakıyorum, ne alınabilir? Daha çok teknolojiye dayalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Lenovo mouse pad bu fiyattan eklenebilir listeye:
Son düzenleme:
dewberry
Üstün
Biraz daha çıkarsan bu çok iyi olur.75 TL kuponum var ve 240 TL'ye kadar ürün bakıyorum, ne alınabilir? Daha çok teknolojiye dayalı.
Piyasadaki tüm flash belleklere sahibim, ROJAME satıcısı dolandırıcı hocam. Mouse tutucuya gerek yok aslında benim için.Biraz daha çıkarsan bu çok iyi olur.
dewberry
Üstün
ROJAME'yi biliyorum. Fark etmemişimPiyasadaki tüm flash belleklere sahibim, ROJAME satıcısı dolandırıcı hocam. Mouse tutucuya gerek yok aslında benim için.
Biraz ekleyip şunları alabilirsin;
https://www.hepsiburada.com/eset-no...ullanici-1-yil-dijital-lisans-pm-HB00000BBON1 (Esad Andivurus iki bin yirmi uç (!))
Biraz daha çıkarsan bu çok iyi olur.
Rojame'nin sattığı flash bellekler sahte bu arada kimse o Samsung flash belleği o kadar ucuza satmaz, bu satıcıdan SanDisk Ultra Luxe almıştım sahte çıkmıştı.
dewberry
Üstün
Fark ettim. Biliyorum yazdım zaten.Rojame'nin sattığı flash bellekşer sahte bu arada kimse o Samsung flash belleği o kadar ucuza satmaz, bu satıcıdan SanDisk Ultra Lux'e almıştım sahte çıkmıştı.
Bu tür ürünler çok kalitesiz oluyor hocam ya. Aliexpress ürünü zaten bu.
dewberry
Üstün
Bu tür ürünler çok kalitesiz oluyor hocam ya. AliExpress ürünü zaten bu.
Hocam adamakıllı bir şey yok ama