Makaleler
1
Yer
SUBARU Corporaiton
Resimdeki arabayı dolaptan almayı düşünüyorum fiyatı 240TL sizce fiyat nasıl?
Kutusu olmaması problem değil arabaya önem veriyorum.

IMG_3107.webp

IMG_3106.webp

IMG_3108.webp

240 vermezdim şahsen. Bu fiyat bandına premium araçlar bulabiliyorsun LCW vb. mağazalarda. Regular modellere bu kadar değer biçilmesi bence saçma. Üstüne kapalı değil bir şey değil.

240 vermezdim şahsen. Bu fiyat bandına premium araçlar bulabiliyorsun LCW vb. mağazalarda. Regular modellere bu kadar değer biçilmesi bence saçma. Üstüne kapalı değil bir şey değil.
Bende öyle düşünüyorum aslında üstüne koyup alınabilir denk getirirse güzel bir premium. Fakat sırf bu modeli beğendiyse şuanda bulması oldukça zor raf fiyatına. Sırf değeri için alınabilir bir model.

Bende öyle düşünüyorum aslında üstüne koyup alınabilir denk getirirse güzel bir premium. Fakat sırf bu modeli beğendiyse şu anda bulması oldukça zor raf fiyatına. Sırf değeri için alınabilir bir model.

Evet fiyat biraz yüksek ama böyle güzel modeller artık hiçbir mağazada bulunmuyor. Olsa bile bizim millet bırakmıyor. Bu sene A101'e Hızlı ve Öfkeli seti gelmişti 6 tane 101'e sordum ve hiçbirinde yoktu. Ürün daha rafa gelmeden satıyorlar.