Ryzen 5 5600'de bu kadar bariz performans farkı varsa henüz Microsoft yayınlamadan oyun bilgisayarımda geçebilirim ben de. 24H2'nin birtakım sorunları varsa bile benim için problem olmaz.
Konuyu görünce YouTube üzerinden Ryzen 5 5600 için video aradım ama buna yönelik video bulamadım. Doğrudan test eden bir kullanıcı varsa umarım bilgi verir de şimdiden geçerim ben de 24H2'ye.
Kim bağırıyor çağırıyor? Benim sistemde böyle hayatla karşılaştım niye ceremesini çekeyim dedim. Niye her yoruma atlıyorsun ki ben Recep Bey'e söyledim o en azından bir çözüm sunuyor senin gibi atlamıyor adam.
Windows 11 24H2'e buradaki ISO indirip temiz kurulumla geçiş sağladım. Şu anlık memnunum, oyun performansında veya günlük kullanımda performanstan memnunum. Hatta animasyonlar ve tepki hızları daha akıcı geldi. Kimileri gibi Spotify aşağı alınca 30Hz gibi hissiyatta yok daha çok sevdim fakat...
Bir de şu var, ben NVIDIA ekran kartı kullanıyorum. Sizin AMD GPU kullanmanız da bu sorunlara sebep oluyor olabilir. Bunu da belirtmek istedim.
Biraz fazla geldiğim için özür diliyorum bu arada, kusura bakmayın. Şimdi yorumlarıma tekrar baktım, yorumlarım biraz ağır olmuş. O yüzden özür diliyorum.