Ryzen 5 5600'de bu kadar bariz performans farkı varsa henüz Microsoft yayınlamadan oyun bilgisayarımda geçebilirim ben de. 24H2'nin birtakım sorunları varsa bile benim için problem olmaz.

Konuyu görünce YouTube üzerinden Ryzen 5 5600 için video aradım ama buna yönelik video bulamadım. Doğrudan test eden bir kullanıcı varsa umarım bilgi verir de şimdiden geçerim ben de 24H2'ye.

Bu nasıl bir cümle başka şekilde anladım burasını. Yani şey olsa da katlanmak durumunda mıyız? Hahaha.

Bende böyle bir sorun yok. Gerekli hata raporlarını paylaşırsanız inceleme yapılabilir.
Sende yok diye bende de yok değil. Sende olan bir şey bende olmaz yanlış düşünce dostum. Sistemlerimiz farklı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu nasıl bir cümle başka şekilde anladım burasını. Yani şey olsa da katlanmak durumunda mıyız? Hahaha.
Maalesef, hatasız bir yazılım yok. Arch Linux'ta bile zaman zaman bazı buglar ile karşılaşıyorum, yine de sizin gibi bağırıp çağırmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef, hatasız bir yazılım yok. Arch Linux'ta bile zaman zaman bazı buglar ile karşılaşıyorum, yine de sizin gibi bağırıp çağırmıyorum.
Kim bağırıyor çağırıyor? Benim sistemde böyle hayatla karşılaştım niye ceremesini çekeyim dedim. Niye her yoruma atlıyorsun ki ben Recep Bey'e söyledim o en azından bir çözüm sunuyor senin gibi atlamıyor adam.

Windows Ayarlar ekranının kapanmasına sebep olanda ekran kartı sürücüden mi kaynaklanıyor?

Bende kapanmadığına göre gayet mümkün.

Anladım hocam. AMD APU sürücüleri uyumlu değil sanırsam benim işlemci ve sistemde. Biraz zaman güncelleme alsın bakarım yine.
Bir de şu var, ben NVIDIA ekran kartı kullanıyorum. Sizin AMD GPU kullanmanız da bu sorunlara sebep oluyor olabilir. Bunu da belirtmek istedim.

Biraz fazla geldiğim için özür diliyorum bu arada, kusura bakmayın. Şimdi yorumlarıma tekrar baktım, yorumlarım biraz ağır olmuş. O yüzden özür diliyorum.