Nvidia GPU da var, oyunlarda ayrık GPU kullanıyorum. Maalesef AMD dahili GPU kullandırıyor. MUX ile Nvidia kullansam bile AMD tamamen devredışı bırakmıyor harici olarak ayrık duruyor kenarda kart. Aygıt yöneticisin de AMD dahili kartım gözüküyor MUX'a geçsemde. Yine de Nvidia'dan görüntü alsam da sorunum devam ediyordu. Zaten bir şey kalmadı son kullanıcıya yayınlamaya o zaman geçerim. Bir de ben formatı HP'in Cloud Recovery ile Windows 11 temiz kuruyorum. Beni uğraştırmıyor, bütün HP'e ait sürücüleri ve uygulamaları kuruyor. Tek tek uğraşmıyorum, bilgisayarım en güncel sürücü ve uygulamalarla hazır olup kullanıyorum. 24H2'de burada ISO ile kendim geçmiştim, çok uğraştırıyor HP özelliklerini kullanacak uygulamaları ve sürücüleri kurmak. Kurulum ekranda Wi-Fi bile görünüyor, format kendi hazırlansan telefonu İnternete çeviriyorum ya da kurulumda baypass etmek lazım. HP kendi formatı ile sürücüler kurulduğu için Wi-Fi de görünüyor.Bir de şu var, ben NVIDIA ekran kartı kullanıyorum. Sizin AMD GPU kullanmanız da bu sorunlara sebep oluyor olabilir. Bunu da belirtmek istedim.
Biraz fazla geldiğim için özür diliyorum bu arada, kusura bakmayın. Şimdi yorumlarıma tekrar baktım, yorumlarım biraz ağır olmuş. O yüzden özür diliyorum.
Bu arada hatanızı görüp kabul etmeniz hoş davranış. Teşekkür ederim