marshmallow

Çalışkan
24H2'de ciddi anlamda sorunlar yaşıyorum. Gerek oyunlarda alt + Tab atarken veya God of War: Ragnarok'da 150 160 FPS alıyorken 24H2'de 50 60 arası alıyorum. Yeniden başlattığımda 24H2'ye geçecek fakat ben indirmedim kendi indirmiş geçiş yapmadan silmenin bir yöntemi var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-01-28 191746.webp
    Ekran görüntüsü 2025-01-28 191746.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 115
Son düzenleyen: Moderatör:
24H2'de ciddi anlamda sorunlar yaşıyorum. Gerek oyunlarda alt + Tab atarken veya God of War: Ragnarok'da 150 160 FPS alıyorken 24H2'de 50 60 arası alıyorum. Yeniden başlattığımda 24H2'ye geçecek fakat ben indirmedim kendi indirmiş geçiş yapmadan silmenin bir yöntemi var mı?

Hocam temiz kurulum yapmadığınız için normal. 10 defa haykırıyoruz ama bizi sallayan yok. Lütfen sürüm yükseltmelerinde temiz kurulumla geçiş yapın Windows kendisini bozuyor. (bu durumu yaşamayan olabilir ama bende bozuyor ya da sorunlar çıkıyor) Windows 11 24H2 ISO'yu USB'ye yazıp temiz format atın sorun çözülecektir inşallah. Uğraşmak istemezseniz Recep abini dediği gibi ekran kartı sürücülerine bir bakın derim.

Yeniden başlatın, 24H2'ye geçsin. Geçtikten sonra ayarlardan sisteme girin. Oradan kurtarma bölümünde geri dön seçeneği olacak. Ona tıklayın. Bir süre bekledikten sonra tekrardan 23H2 sürümüne döneceksiniz. Ben o şekilde 23H2'ye geri dönmüştüm. Döndükten sonra 24H2 güncellemesinin tekrardan yüklenmemesi için güncellemeleri kapatabilirsiniz.

24H2'ye geçmemişsin bile sadece indirmişsin, kendin de söylüyorsun.

Daha önce kullandım. Kullanmadan FPS değerlerini nasıl söyleceğim?

Bunun Windows'la uzaktan yakından hiçbir alakası olduğunu düşünmüyorum. DDU ile sürücüyü kaldırıp temiz kurulum yapmayı deneyin.

Dediğinizi denedim ve FPS değerlerim düzeldi Bunun için teşekkür ederim. Fakat halen Alt + Tab yaparken siyah ekran kalıyor direkt geçiş yapmıyor.

Oyunu tam ekranda değil de çerçevesiz pencereli ekranda oynamayı deneyin. Tam ekran olarak oynadığım oyunlarda bende de Alt+Tab atarken siyah ekranla geçiyor.
Oyunda seçili ekran çözünürlüğünüz ve Windows'daki seçili ekran çözünürlüğünüz farklıysa öyle oluyor.