Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
23H2 zaten Microsoft'un sitesinden indirilebiliyor ama düşük performans veriyor. 24H2 çok daha yüksek performans sunuyor.

23H2 zaten Microsoft'un sitesinden indirilebiliyor ama düşük performans veriyor. 24H2 çok daha yüksek performans sunuyor.

Çözüm

Hocam buradan indirecektim nereden indireceğimi bulamadım. Screenshot atarak ya da video ile gösterirseniz çok mutlu olurum gerçekten.

Download butonuna tıklamanız yeterli:

1724767600770.webp

Son düzenleyen: Moderatör:

Sizin bu paylaştığınız Windows 11 ISO dosyası beta sürümünde olarak gözüküyor doğal olarak Release Preview Channel sürümünden daha fazla hata ve bug içeriyor diye biliyorum. Uupdump sitesinde 26100.1386 Release Preview Channel sürümlü ISO, beta kanalındaki isolardan daha iyi değil mi? Hangisini yüklemek daha mantıklı?

Sizin bu paylaştığınız Windows 11 ISO dosyası beta sürümünde olarak gözüküyor doğal olarak Release Preview Channel sürümünden daha fazla hata ve bug içeriyor diye biliyorum. Uupdump sitesinde 26100.1386 Release Preview Channel sürümlü ISO, beta kanalındaki isolardan daha iyi değil mi? Hangisini yüklemek daha mantıklı?
Benim paylaştığım ISO dosyası Microsoft’un resmi ISO dosyası. Uupdump sitesindeki ISO ise senin kendi oluşturacağını ISO dosyası. Ben her zaman Microsoft’tan orijinal el değmiş ISO dosyalarını paylaşmayı tercih ediyorum. Ayrıca paylaştığım ISO dosyasını yükledikten sonra zaten güncellemeyle en son sürüme geçebiliyorsunuz.