25.000-30.000 TL gaming laptop önerisi

Bütçe
25.000-30.000 TL

Şu ürün nasıldır? Genel olarak hangisinin malzeme kalitesi daha iyi?

Bu ürün hem donanımsal hem kasa kalitesi olarak leş bir ürün.

Vallahi hocam karar veremiyorum, bu fiyatlardaki ürünlerde genelde hep bir şey oluyor bu yüzden bir şeyden kısmam lazım ama genel olarak benim için pil performansı ön basıyor ve stabilite.

Vallahi hocam karar veremiyorum, bu fiyatlardaki ürünlerde genelde hep bir şey oluyor bu yüzden bir şeyden kısmam lazım ama genel olarak benim için pil performansı ön basıyor ve stabili.

Nitro 5 iyidir ama AMD işlemciler güç verimliliği ve stabilite olarak daha iyi IdeaPad al geç.

Vallahi hocam karar veremiyorum, bu fiyatlardaki ürünlerde genelde hep bir şey oluyor bu yüzden bir şeyden kısmam lazım ama genel olarak benim için pil performansı ön basıyor ve stabilite.
Laptoplar böyle hocam sana göre en az eksisi olanı seçeceksin. 100K'lık laptop atayım tonlarca sorun denilebilecek şeyler sayılır.

Malzeme kalitesinde çoğu Victus elenir. Şarj süresi ve pil olarak benzer performans verir.

Son düzenleme:

Şu nasıldır? Fiyatı çok cazip geldi, soğutması kötü diyorlar ama çok sorun teşkil eder mi? Malzeme kalitesi bataryası nasıldır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…