GPU modundayken ikisinden de pek şarj süresi bekleme 6600H daha iyi pil süresi verir panel olarak da daha iyi. 12450H Nitro 5 batarya olarak da az süre veriyor ikisinden de çok bir şey çıkmaz batarya olarak. Panel olarak 45 NTSC kullanabilirim şarj süresi önemli derseniz bu modele de bakabilirsiniz. Batarya wh değerine bakmak pek mantıklı değil işlemci ve batarya verimliliğide önemli. Pil süresi önemliyse oyun çerezlik oynarım derseniz başka modellere bakın derim.
HP Victus Gaming 16-s0032nt (7Z4N2EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Şu ürün nasıldır? Genel olarak hangisinin malzeme kalitesi daha iyi?
HP Victus Gaming 16-s0032nt (7Z4N2EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Vallahi hocam karar veremiyorum, bu fiyatlardaki ürünlerde genelde hep bir şey oluyor bu yüzden bir şeyden kısmam lazım ama genel olarak benim için pil performansı ön basıyor ve stabilite.
Vallahi hocam karar veremiyorum, bu fiyatlardaki ürünlerde genelde hep bir şey oluyor bu yüzden bir şeyden kısmam lazım ama genel olarak benim için pil performansı ön basıyor ve stabili.
Vallahi hocam karar veremiyorum, bu fiyatlardaki ürünlerde genelde hep bir şey oluyor bu yüzden bir şeyden kısmam lazım ama genel olarak benim için pil performansı ön basıyor ve stabilite.
www.epey.com