Bütçe
25.000-30.000 TL
GPU modundayken ikisinden de pek şarj süresi bekleme 6600H daha iyi pil süresi verir panel olarak da daha iyi. 12450H Nitro 5 batarya olarak da az süre veriyor ikisinden de çok bir şey çıkmaz batarya olarak. Panel olarak 45 NTSC kullanabilirim şarj süresi önemli derseniz bu modele de bakabilirsiniz. Batarya wh değerine bakmak pek mantıklı değil işlemci ve batarya verimliliğide önemli. Pil süresi önemliyse oyun çerezlik oynarım derseniz başka modellere bakın derim.

Şu ürün nasıldır? Genel olarak hangisinin malzeme kalitesi daha iyi?

Vallahi hocam karar veremiyorum, bu fiyatlardaki ürünlerde genelde hep bir şey oluyor bu yüzden bir şeyden kısmam lazım ama genel olarak benim için pil performansı ön basıyor ve stabili.

Nitro 5 iyidir ama AMD işlemciler güç verimliliği ve stabilite olarak daha iyi IdeaPad al geç.

Vallahi hocam karar veremiyorum, bu fiyatlardaki ürünlerde genelde hep bir şey oluyor bu yüzden bir şeyden kısmam lazım ama genel olarak benim için pil performansı ön basıyor ve stabilite.
Laptoplar böyle hocam sana göre en az eksisi olanı seçeceksin. 100K'lık laptop atayım tonlarca sorun denilebilecek şeyler sayılır.

Şu ürün nasıldır? Genel olarak hangisinin malzeme kalitesi daha iyi?
Malzeme kalitesinde çoğu Victus elenir. Şarj süresi ve pil olarak benzer performans verir.

Son düzenleme:
Laptoplar böyle hocam sana göre en az eksisi olanı seçeceksin. 100K'lık laptop atayım tonlarca sorun denilebilecek şeyler sayılır.

Malzeme kalitesinde çoğu Victus elenir. Şarj süresi ve pil olarak benzer performans verir.

Şu nasıldır? Fiyatı çok cazip geldi, soğutması kötü diyorlar ama çok sorun teşkil eder mi? Malzeme kalitesi bataryası nasıldır?