Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 25.000 TL
AsiI 73
Üstün
Beklentisi nedir?Bir yakınım için bakıyoruz. Lenovo Idea Tab Plus veya Galaxy Tab S10 FE+ düşünüyor şu an için. Daha farklı önerileriniz varsa bekliyorum.
Emre.py 16
Üstün
Üniversite için. Ders ve gündelik kullanım.
- Makaleler
- 23
Bu bütçede Tab S10 Fe+ en mantıklısı. 3 bin civarı çıkabiliyorsa A17 Pro'lu bu iPad'i öneririm.
Apple iPad mini, A17 Pro çip ile: 8.3 inç Liquid Retina Ekran, 128 GB, Wi-Fi 6E, 12 MP Ön Kamera/12 MP Arka Kamera, Touch ID, Tüm Gün Süren Pil Ömrü — Yıldız Işığı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Apple iPad mini, A17 Pro çip ile: 8.3 inç Liquid Retina Ekran, 128 GB, Wi-Fi 6E, 12 MP Ön Kamera/12 MP Arka Kamera, Touch ID, Tüm Gün Süren Pil Ömrü — Yıldız Işığı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
AsiI 73
Üstün
Anladım, kalem sizin için önemli mi? Bütçe daha artar mı?
Emre.py 16
Üstün
Tab 8 Pro iyi midir peki? Kalemi sorarım. Bütçe biraz daha esneyebilir.Anladım, kalem sizin için önemli mi? Bütçe daha artar mı?
AsiI 73
Üstün
Gayet iyi bir tablet. iPad Air M2'ye bütçe çıkar mı? iPad Air M diğer tabletlere kıyasla daha uzun ömürlü.Tab 8 Pro iyi midir peki? Kalemi sorarım. Bütçe biraz daha esneyebilir.
Emre.py 16
Üstün
Hocam 5-10 bin değil neredeyse 2 katı fiyatı. O bütçelerde düşünmüyorlar.Gayet iyi bir tablet. iPad Air M2'ye bütçe çıkar mı? iPad Air M diğer tabletlere kıyasla daha uzun ömürlü.
AsiI 73
Üstün
Hocam 32 bin.Hocam 5-10 bin değil neredeyse 2 katı fiyatı. O bütçelerde düşünmüyorlar.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Bankkart Genç tasarımı yenilenmiş
- Because The Internet
-