Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 25.000 TL
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Bütçem belli. Oyun oynamayacağım ama iş ve günlük işlerde sorun çıkartmayacak, yüklediğim her programı bana rahat kullandıracak bir laptop arıyorum.
Kafanızda herhangi bir boyut tercihi var mı? Ya da herhangi bir kriter?
Kafanızda herhangi bir boyut tercihi var mı? Ya da herhangi bir kriter?
Hocam önceliğim F/P olması ve kronik bir sorunu bulunmaması ekran kartı olması gerekir mi?
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Hocam önceliğim F/P olması ve kronik bir sorunu bulunmaması ekran kartı olması gerekir mi?
Önerebilirim.
Hocam bu iki model nasıldır Hepsiburada'da peşin fiyatına 10taksit imkanı var.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Hocam bu iki model nasıldır Hepsiburada'da peşin fiyatına 10taksit imkanı var.
ASUS TUF gaming cihazı almayın. Oyun oynamayacağınızı belirttiniz. Batarya performansı 2 saati zor götürür.
Acer Nitro Lite çok popüler modeller değil, bu yüzden sorunlu/sorunsuz diyemem, ancak günlük kullanım için ben olsam iGPU ile devam ederdim. dGPU çok gereksiz kalıyor.
hocam ekran kartı olması lazımmış o yüzden bütçe max 30 a çıkarırımASUS TUF gaming cihazı almayın. Oyun oynamayacağınızı belirttiniz, işlemcide iGPU yok. Batarya performansı 2 saati zor götürür.
Acer Nitro Lite çok popüler modeller değil, bu yüzden sorunlu/sorunsuz diyemem, ancak günlük kullanım için ben olsam iGPU ile devam ederdim. dGPU çok gereksiz kalıyor.
talongod
Yetkin
- Makaleler
- 5
Hocam ekran kartı olması lazımmış o yüzden bütçe maksimum 30'a çıkarırım.
Oyun oynanacak mı? İkinci el uygun mudur?
Oyun için değil bazı programlarda ekran kartı gerektiğini söyledi arkadaşım ikinci el değil sıfır mümkünse hepsibura dadan olsun çünkü peşin fiyatına 10 taksit yapıypr.
https://www.hepsiburada.com/hp-vict...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.22.2 bu nasıldır
veya bu https://www.hepsiburada.com/hp-15-f...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.85.4Oyun için değil bazı programlarda ekran kartı gerektiğini söyledi arkadaşım ikinci el değil sıfır mümkünse hepsibura dadan olsun çünkü peşin fiyatına 10 taksit yapıypr.
https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-15-fa2704nt-intel-core-i5-13420h-16gb-512gb-ssd-rtx3050-freedos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-b7tg9ea-p-HBCV00008KY9FY?magaza=ARMA MOBİLE&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.mdricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.22.2 bu nasıldır
Son düzenleme:
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-