25.000 TL bütçeye Samsung S serisi telefon var mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Hasan Merkit

Moderasyon Üyesi
Moderatör
Makaleler
14
Kesin olmasa da 2023 veya sonrası çıkmış bir cihaz almaya niyetim var. Samsung A56 yerine S serisi bir cihaza geçmek istiyorum.

Kesin olmasa da 2023 veya sonrası çıkmış bir cihaz almaya niyetim var. Samsung A56 yerine s serisi bir cihaza geçmek istiyorum.

Sıfır olarak yok. Vardır belki ama kutusu tozlanmış, çok eski vaziyettedir. Ya da satıcı dolandırıcıdır.
İkinci el alabilirsin anca.
S serisi istiyorsan Plus ya da Ultra bak. Zaten A serisinden memnun isen S serisine geçmeme gerek yok.

Kesin olmasa da 2023 veya sonrası çıkmış bir cihaz almaya niyetim var. Samsung A56 yerine s serisi bir cihaza geçmek istiyorum.

Batarya olarak büyük downgrade yaşarsınız bu bütçede s serisi bir cihaza geçerseniz. İkinci elde S23 var bütçenizin biraz aşağısında ancak önermem ekran süresinden dolayı.

A56 yerine A57 almani oneririm. Bataryada ve cipte fark var. Telefonculardan bulabilirsin Türkiye garantili.
A56 zaten elimde. Satıp S serisi bir cihaza geçmek istiyorum. Çünkü S serisi cihazlar gerçekten bana çok kaliteli geliyor...

A56 yerine A57 almanı oneririm. Bataryada ve cipte fark var. Telefonculardan bulabilirsin Türkiye garantili.

A serisi olarak cidden a3X ve a5X'in güncel s serisi ile donanım ve yazılımda ise donanıma bağlı fark varsa var. Onun dısında fark hissedilmiyor.
Bencede üst segmente yaklaşmış A57 çok daha mantıklı bir tercih. Başarılı alet genel olarak.

A56 zaten elimde. Satıp s serisi bir cihaza geçmek istiyorum. Çünkü s serisi cihazlar gerçekten bana çok kaliteli geliyor...

Emin olun, donanım harici bir fark yok. Donanım farkıda çip kamera ve malzeme kalitesinde. Onun dısında Samsung A serisine daha çok önem veriyor. Beni haksız çıkartmaya çalıştığınız kernel mevzusuda buna dahil. Ayrıca S23 serisi alırsanız sadece One UI 9.0 alacak. One UI 9.5 almayacak.

A56 zaten elimde. Satıp s serisi bir cihaza geçmek istiyorum. Çünkü s serisi cihazlar gerçekten bana çok kaliteli geliyor...

Hocam gerçekten kaliteli cihazlar ancak ekran süresi olarak hiç memnun etmiyor. 2,5 yıllık kullanım sonucu S23'ümün ekran süresi böyle.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…