- Makaleler
- 14
Kesin olmasa da 2023 veya sonrası çıkmış bir cihaz almaya niyetim var. Samsung A56 yerine S serisi bir cihaza geçmek istiyorum.
Kesin olmasa da 2023 veya sonrası çıkmış bir cihaz almaya niyetim var. Samsung A56 yerine s serisi bir cihaza geçmek istiyorum.
Kesin olmasa da 2023 veya sonrası çıkmış bir cihaz almaya niyetim var. Samsung A56 yerine s serisi bir cihaza geçmek istiyorum.
A56 zaten elimde. Satıp S serisi bir cihaza geçmek istiyorum. Çünkü S serisi cihazlar gerçekten bana çok kaliteli geliyor...A56 yerine A57 almani oneririm. Bataryada ve cipte fark var. Telefonculardan bulabilirsin Türkiye garantili.
A56 yerine A57 almanı oneririm. Bataryada ve cipte fark var. Telefonculardan bulabilirsin Türkiye garantili.
A56 zaten elimde. Satıp s serisi bir cihaza geçmek istiyorum. Çünkü s serisi cihazlar gerçekten bana çok kaliteli geliyor...
Anladim. S serisi alacaksan onerim Plus cihazlar olur. Duz S serisi seni Samsung'dan sogutacagina eminim.A56 zaten elimde. Satıp S serisi bir cihaza geçmek istiyorum. Çünkü S serisi cihazlar gerçekten bana çok kaliteli geliyor...
A56 zaten elimde. Satıp s serisi bir cihaza geçmek istiyorum. Çünkü s serisi cihazlar gerçekten bana çok kaliteli geliyor...
Hocam gerçekten kaliteli cihazlar ancak ekran süresi olarak hiç memnun etmiyor. 2,5 yıllık kullanım sonucu S23'ümün ekran süresi böyle.
Eki Görüntüle 256708