Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güncelleme alıyor. Bataryası gayet yeterli. Güçsüz çip? Sp 888 Exynos 1500'den daha iyi hocam :D kronik throttle sorunu yok. Kullanmadığınız cihaz belli ki.

Güncelleme desteği bitti. Bataryası 2-3 saati çıkarmıyor.
Snapdragon 888, Exynos 1580 (A56'daki çip) ondan bile güçsüz. Hatta 6 gen 5 bile daha üstün.
Zaten 888 ısınma sorunlarıyla ünlü çip. Üstelik Vc'siz plastik kasayla birleşince throttle kaçınılmaz oluyor. Ondan biraz daha iyi S22'yi kullanıyorum. S21 FE kullananlarında deneyimini çok iyi biliyorum.
Burada S21 FE'nin konuşulmaması lazım.

Gelipte burada DeX'i övmedim zaten niye bu kadar takıldınızki?

Hocam iki telefonda (A57 ve S22) elimde var isterseniz karşılaştıralım animasyonların s serisinde ne kadar akıcı olduğunu göreceksiniz.

1680 var yanlış olmasın.

Bende A16, A56, A06 var. A16 ile A56'nın animasyonları gayetde akıcı. Hatta S22'den daha seriler. Bende kullanmasam inanacağım.

Snapdragon 888, Exynos 1580 (A56'daki çip) ondan bile güçsüz. Hatta 6 gen 5 bile daha üstün.
Zaten 888 ısınma sorunlarıyla ünlü çip. Üstelik Vc'siz plastik kasayla birleşince throttle kaçınılmaz oluyor. Ondan biraz daha iyi S22'yi kullanıyorum. S21 FE kullananlarında deneyimini çok iyi biliyorum.

Güncelleme desteği bitti haklısın ama zamanında flagship olarak çıkmış 888 çipi F/P çiplerle karşılaştırmak hakaret olur :D ve zaten kılıf kullanacaksın plastik olmasına bu kadar takılmaman lazım

SP88 1580'den güçsüz dediği anda okumayı bıraktım ben.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.