Oyunla hiç işim olmayacak. Yazılım olarak donmayan kasmayan akıcı, ekranı büyük olmayan kompakt, bataryası 1 günü çok rahat çıkarabilen bir telefon ariyorum.
Oyunla hiç işim olmayacak. Yazılım olarak donmayan kasmayan akıcı, ekranı büyük olmayan kompakt, bataryası 1 günü çok rahat çıkarabilen bir telefon ariyorum.
Genel olarak honor 400 işimi görüyor gibi, şunu sormak istiyorum. Eski android telefonlarda 2-3 senelik kullanımlardan sonra telefonun hafızası biraz şişince donmaya kasmaya başlıyordu yeni androidlerde var mi böyle bir durum?
Genel olarak honor 400 işimi görüyor gibi, şunu sormak istiyorum. Eski android telefonlarda 2-3 senelik kullanımlardan sonra telefonun hafızası biraz şişince donmaya kasmaya başlıyordu yeni androidlerde var mi böyle bir durum?
Genel olarak Honor 400 işimi görüyor gibi, şunu sormak istiyorum. Eski Android telefonlarda 2-3 senelik kullanımlardan sonra telefonun hafızası biraz şişince donmaya kasmaya başlıyordu yeni androidlerde var mi böyle bir durum?
Benim gönderdiğim telefonların hepsinde UFS NAND mevcut; "kasma" gibi bir durum asla meydana gelmez.
Dört yıl boyunca Helio P70 işlemcili ve UFS 2.1'li bir telefon kullandım; onda bile böyle bir durum yaşamadım.