Bütçe
25.000 TL

MRCTYLN

Uzman
Oyunla hiç işim olmayacak. Yazılım olarak donmayan kasmayan akıcı, ekranı büyük olmayan kompakt, bataryası 1 günü çok rahat çıkarabilen bir telefon ariyorum.

Honor 400 dediklerini karsilayan en iyi telefon.

Honor 400 tam size göre. Kendim de kullanıyorum sorun varsa sorabilirsin.
Genel olarak honor 400 işimi görüyor gibi, şunu sormak istiyorum. Eski android telefonlarda 2-3 senelik kullanımlardan sonra telefonun hafızası biraz şişince donmaya kasmaya başlıyordu yeni androidlerde var mi böyle bir durum?

Genel olarak honor 400 işimi görüyor gibi, şunu sormak istiyorum. Eski android telefonlarda 2-3 senelik kullanımlardan sonra telefonun hafızası biraz şişince donmaya kasmaya başlıyordu yeni androidlerde var mi böyle bir durum?
Benim S23'de oyle bir sorun yok. Honor 400'u bilmiyorum.

Genel olarak Honor 400 işimi görüyor gibi, şunu sormak istiyorum. Eski Android telefonlarda 2-3 senelik kullanımlardan sonra telefonun hafızası biraz şişince donmaya kasmaya başlıyordu yeni androidlerde var mi böyle bir durum?

Eski androidlerde bile böyle bir sorunla karşılaşmadım. Bu zamana kadar giriş-orta-amiral gemisi kullandım. Giriş segmentler direkt kasıyordu zaten :D

Benim gönderdiğim telefonların hepsinde UFS NAND mevcut; "kasma" gibi bir durum asla meydana gelmez.
Dört yıl boyunca Helio P70 işlemcili ve UFS 2.1'li bir telefon kullandım; onda bile böyle bir durum yaşamadım.

Kısacası, içiniz rahat olsun.