İyi forumlar. Bu konuyu daha önce açmıştım, ancak farklı durumlar oluştu. Aklımda ROG X870A-E var, ancak gerçekten ihtiyacım olup olmadığını bilmiyorum. Sistemim beyaz olduğu için beyaz bir anakart almak istiyorum—ya beyaz bir anakart alırım ya da aldığım siyah anakartın heatsink'lerini beyaza boyarım. Boyama konusunda soru sormuyorum; o konuda yorum istemiyorum çünkü bu konuda kararlıyım.
Benim sorum: ROG X870A-E ile ROG X870E-E arasındaki fiyat farkına değer mi? Aralarındaki teknik farklar nelerdir? Şu an MSI anakart kullanıyorum ve geçmişte sorun yaşadım. Eğer kendilerini düzelttilerse MSI’dan da beyaz bir anakart alabilirim.
Ayrıca elimde OC'ye çok yatkın bir RAM kiti var ve onu da OC edeceğim. Aynı şekilde ileride işlemcimin de sınırlarını zorlamak istiyorum.
@LH44
Benim sorum: ROG X870A-E ile ROG X870E-E arasındaki fiyat farkına değer mi? Aralarındaki teknik farklar nelerdir? Şu an MSI anakart kullanıyorum ve geçmişte sorun yaşadım. Eğer kendilerini düzelttilerse MSI’dan da beyaz bir anakart alabilirim.
Ayrıca elimde OC'ye çok yatkın bir RAM kiti var ve onu da OC edeceğim. Aynı şekilde ileride işlemcimin de sınırlarını zorlamak istiyorum.
@LH44
Son düzenleme: