Bütçe
25.000 TL
Arkadasim iPhone 11 kullaniyor ve 25.000 TL'ye Android bir telefon ariyor. Sizce ne almali? Yurt disi telefon dusunuyor su an. Xiaomi istemiyor.

Simdi konustuk. Ailesi yurt disi telefona guvenmiyormus.
Biraz klişe gibi gelebilir ama Honor 400 veya A56 diyeceğim ben.

Arkadasim iPhone 11 kullaniyor ve 25.000 TL'ye Android bir telefon ariyor. Sizce ne almali? yurt disi telefon dusunuyor su an. Xiaomi istemiyor.

Simdi konustuk. Ailesi yurt disi telefona guvenmiyormus.

25knın üstüne çıkarsa Mi 14T S24 FE var. Onunda üstüne çıkamaz gibi ama 5K çıkaraa S24 alabilir.

Ama o kadar donanımlı telefona ihtiyacı yoksa Honor 400 A56 da yeterli olur.

25knın üstüne çıkarsa Mi 14T S24 FE var. Onunda üstüne çıkamaz gibi ama 5K çıkaraa S24 alabilir.

Ama o kadar donanımlı telefona ihtiyacı yoksa Honor 400 A56 da yeterli olur.
Hicbirini sevmedi. Mi 14T'yi HyperOS'tan eledik. S24 FE'nin batarya omru berbat. Eledik. S24'e butce yetmiyor. Eledik. Honor 400'unde tasarimini sevmedi. Eledik. A56'ya biraz isindi ama tam emin degil. Nothing Phone'u begendi ama ondan da emin degil. Telefondan beklentisi uzun batarya omrunun eskk telefonundan iyi olmasi ve iPhone 11 seviyesinde bir kamera.

Hicbirini sevmedi. Mi 14T'yi HyperOS'tan eledik. S24 FE'nin batarya omru berbat. Eledik. S24'e bütçe yetmiyor. Eledik. Honor 400'unde tasarimini sevmedi. Eledik. A56'ya biraz isindi ama tam emin degil. Nothing Phone'u begendi ama ondan da emin degil. Telefondan beklentisi uzun batarya omrunun eskk telefonundan iyi olmasi ve iPhone 11 seviyesinde bir kamera.

POCO X7 Pro kullanıyorum, kamera açısından aynılar diyebilirim genel olarak. Şarj performansı iyi ve 90W adaptörü var. Oyun performansı açısından iyi, akıcı ve 120Hz yenileme hızını sahip. Çoğu kişi önermiyor bu telefonu ancak eski sorunları çözülmüş durumda.

Hicbirini sevmedi. Mi 14T'yi HyperOS'tan eledik. S24 FE'nin batarya omru berbat. Eledik. S24'e bütçe yetmiyor. Eledik. Honor 400'unde tasarimini sevmedi. Eledik. A56'ya biraz isindi ama tam emin degil. Nothing Phone'u begendi ama ondan da emin degil. Telefondan beklentisi uzun batarya omrunun eskk telefonundan iyi olmasi ve iPhone 11 seviyesinde bir kamera.

Hocam zaten hepsi en kötü 11 seviyesinde kamera var zaten. O konuda sorun yok.
Mi 14T S24 FE Honor 400 beğenmediyse belki A56 ya zorlayabilirsin. Nothing almasını önermem hocam sorun yaşarsa satamazsa sıkıntı.
A56'dan başka öneri verirsem Honor 200 Pro olabilir.

POCO X7 Pro kullanıyorum, kamera açısından aynılar diyebilirim genel olarak. Şarj performansı iyi ve 90W adaptörü var. Oyun performansı açısından iyi, akıcı ve 120Hz yenileme hızını sahip. Çoğu kişi önermiyor bu telefonu ancak eski sorunları çözülmüş durumda.

HyperOS sevmemiş. O detaydan dolayı POCO F7 önermedim mesela.

Xiaomi istemiyor. Bir onyargisi var simdilik.

Mi 14T S24 FE Honor 400 beğenmediyse belki A56 ya zorlayabilirsin. Nothing almasını önermem hocam sorun yaşarsa satamazsa sıkıntı.
A56 ya da Honor 400 alacak tesekkurler. Honor 400'u listeye ekleme sebebi daha kompakt olmasi. Fakat A56 alacak muhtemelen.

HyperOS sevmemiş. O detaydan dolayı POCO F7 önermedim mesela.

HyperOS'in bir sorunu var mı? Genel olarak daha stabil bence. Neyse kendi kararı.

Xiaomi istemiyor. Bir onyargisi var simdilik.

A56 ya da Honor 400 alacak teşekkürler. Honor 400'u listeye ekleme sebebi daha kompakt olmasi. Fakat A56 alacak muhtemelen.

Anladım, Xiaomi genel olarak stabil ve güzel aslında. Önyargısını yitirse çok iyi olacaktır.

A56 ya da Honor 400 alacak teşekkürler. Honor 400'u listeye ekleme sebebi daha kompakt olmasi. Fakat A56 alacak muhtemelen.

Hayırlı olsun şimdiden.

HyperOS'in bir sorunu var mı? Genel olarak daha stabil bence. Neyse kendi kararı.

Anladım, Xiaomi genel olarak stabil ve güzel aslında. Önyargısını yitirse çok iyi olacaktır.

Diğer yazılımlara göre bakılırsa kötü. Ama yazılımı kafaya takan biri ise HyperOS iyi gelmez.