Bütçe
25.000 TL

Kolpaman

Çalışkan
Lenovo Legion Y27-30 1080p 27 inç bir monitör kullanıyorum, birkaç ay önce 7800 XT'li ileriye dönük upgrade edilebilir bir sistem topladım. Şimdiyse sıranın monitöre geldiğini düşünüyorum.

Halihazırda kullandığım monitörü ikincil monitör yapıp 2K minimum 180 Hz, şu an aktif kullandığım ekrandan daha iyi renkler sunan FreeSync desteği olan bir monitör arıyorum.

Yazılım mühendisiyim; kodlama, oyun ve film işini aynı anda yürütebilen bir monitör arıyorum. Recep Baltaş'ın OLED incelemesinden sonra OLED almaktan vazgeçtim. Dolayısıyla OLED fiyatına IPS monitör almak da istemiyorum. Maksimum 25K'ya kadar alışveriş yapabilirim. Fakat daha F/P ürünlere de açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şahsen benim önerim Samsung öğrenci indirimiyle 18K'ya Odyssey G6 OLED olur.

Eğer taksitlerle vs bütçenizi arttırabilirseniz ve sorunsuz bir monitör isterseniz de mini LED sizin için biçilmiş kaftan.

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. OLED panellerden yazı kalitesi muhabbetinden ötürü bir tik uzaklastigimi soyleyebilirim. 2K monitor oneriniz varsa cok memnun olurum.

Piyasada artık FreeSync desteği olmayan monitör kalmadı gibi. Kaç inç bir panel istediğinizi de belirtin. Tahminim 27" veya üstü olacağıdır.

27 inch aslında tam olarak istediğim boyut. Daha büyüğü veya küçüğü ile ilgilenmiyorum.Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum zira karar vermem aylarimi alacak 😔

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. OLED panellerden yazı kalitesi muhabbetinden ötürü bir tik uzaklastigimi soyleyebilirim. 2K monitor oneriniz varsa cok memnun olurum.

27 inch aslında tam olarak istediğim boyut. Daha büyüğü veya küçüğü ile ilgilenmiyorum. Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum zira karar vermem aylarimi alacak 😔

Bunu alabilirsin, oxide TFT panel kullanıyor. Oldukça kaliteli yani. Ayrıca renk gamutu, kontrast, parlaklık ve hız bakımından iyi.

Bunu alabilirsin, oxide TFT panel kullanıyor. Oldukça kaliteli yani. Ayrıca renk gamutu, kontrast, parlaklık ve hız bakımından iyi.
Tavsiyeniz için teşekkürler. Bir tık daha iyisini almak istesek tavsiyeniz ne olurdu ?

Bir tık daha iyisi pek yok, en azından TR de yok. Miniled veya OLED bakmanız lazım. Veya qd IPS monitör olması lazım. MSI MAG 274qrf qd E2 gibi. Stok olmadığı için öneremiyorum.
Yunanistandan sipariş vereceğim, Türkiye'de yaşamıyorum. Nedenini bilmiyorum ama Asus'un tüm ürünleri yurtdışında inanılmaz pahalı. İlettiğiniz monitör 550 euro civarlarında mesela.

Yunanistandan sipariş vereceğim, Türkiye'de yaşamıyorum. Nedenini bilmiyorum ama ASUS'un tüm ürünleri yurt dışında inanılmaz pahalı. İlettiğiniz monitör 550 euro civarlarında mesela.

MSI G274qpx ve MSI MAG274QRF qd E2 öneririm. VA olarak da G65b öneririm. Q27g3xmn ve Neo G7 gibi modellerde kaliteli miniled monitörlerdendir. MSI gibi markalarında miniled monitörleri varda benim bilgim yok.