Bütçe
25.000 TL
Arkadaşlar merhaba. Samsung Odyssey G65B monitörüm var evimde bir laptop var ancak yansıttığımda çözünürlük 1440 gibi bir şeyde kalıyor. Amaç oyun değil tamamen film dizi vs. izlemek.

Bir laptop arıyorum öneriniz var mıdır acaba? Yani yansıttıgımda 2K kullanmaya devam etmek ıstıyorum goruntu kalıtesı düşsün istemıyorum bütçe maksimum 20-25K.

Arkadaşlar merhaba. Samsung Odyssey G65B monitörüm var evimde bir laptop var ancak yansıttığımda çözünürlük 1440 gibi bir şeyde kalıyor. Amaç oyun değil tamamen film dizi vs. izlemek.

Bir laptop arıyorum öneriniz var mıdır acaba? Yani yansıttıgımda 2K kullanmaya devam etmek ıstıyorum goruntu kalıtesı düşsün istemıyorum bütçe maksimum 20-25K.
Samsung Odyssey G65B monitörünüz ile uyumlu ve 1440p çözünürlükte yüksek kaliteli medya izleme deneyimi sunacak bir laptop önerisi için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Ekran Kartı: En az NVIDIA GeForce RTX 3050 veya AMD Radeon RX 6600M gibi bir ekran kartı tercih edin. Bu kartlar 1440p çözünürlükte iyi performans gösterir.

2. İşlemci: Intel Core i5 (10. nesil veya üzeri) veya AMD Ryzen 5 (4000 serisi ve üzeri) işlemciye sahip bir model seçin. Bu, genel performansınızı artırır.

3. RAM: En az 16 GB RAM ile daha akıcı bir deneyim elde edersiniz.

4. Depolama: SSD depolama tercih edin. En az 512 GB SSD, hızlı veri erişimi ve dosya yükleme için idealdir.

5. Bağlantı Seçenekleri: HDMI 2.0 veya DisplayPort 1.4 çıkışına sahip bir laptop tercih edin. Bu, 1440p’de 60Hz veya daha yüksek yenileme hızı sağlamanıza yardımcı olur.

6. Marka ve Model Önerileri:
- ASUS ROG Zephyrus G14
- Acer Predator Helios 300
- MSI Alpha 15
- Lenovo Legion 5

Bu modeller, yüksek çözünürlükte medya izlemek için ihtiyaçlarınızı karşılayacak özelliklere sahiptir. Modellerin güncel fiyatlarını kontrol etmeyi unutmayın, çünkü fiyatlar zamanla değişiklik gösterebilir.