Detaylar
Kim cevapladı?Ben aşağıda linkini bıraktığım modeli kullanıyorum, çok memnunum.
- Makaleler
- 6
Merhaba 25.000 TL altı PS5 icin televizyon arıyorum. Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.
(Not: Televizyon icin özellikle bir kriter belirlemedim ve televizyonlardan cok anlayan birisi değilim)
Kaç inç olmalı? Bulunduğunuz yer için bir inç ayarı olur.
Kaç inç olmalı? Bulunduğunuz yer için bir inç ayarı olur.
Benim odama muhtemelen 32 inc en uygunu olur ama 50 inc e kadar düzgün bir model bulamadım diğer forumlarda araştırdığımdada bana en cok LG ile TCL'li önerdiler ayrıca epeyden araştırarak 2 model buldum.
1.ürün:
2.ürün:
Ben aşağıda linkini bıraktığım modeli kullanıyorum, çok memnunum.
Anladım ayrıca kullanıyorum derken PS5 değil mi kulanıyorsunuz ya da günlük kulanımda mı? Ve attığınız linkteki televizyona baktım epeyde diğer rakiplerine göre cok düşük puan almış nedense.
PS5 PRO sahibiyim, zamanında 19K iken almıştım ve çok memnunum.Anladım ayrıca kullanıyorum derken PS5 değil mi kulanıyorsunuz ya da günlük kulanımda mı? Ve attığınız linkteki televizyona baktım epeyde diğer rakiplerine göre cok düşük puan almış nedense.
Ne kadar uzaktan bakacaksınız ekrana? 32 ile 50 arası çok geniş bir aralık.
Ne kadar uzaktan bakacaksınız ekrana? 32 ile 50 arası çok geniş bir aralık.
Televizyonu yatakta kullanacağım ve kulandığım yatak uzun kısmı 200 cm kısa kısmı 100 cm odamda televizyonu direk duvara monte edeceğim ve yatağın bir ucunu duvarın dibine yaslayıp kullanacağım yatağın diğer kısmınıda kafamı koycağımı düşünürsek ortalama 200 cm uzaklıktan televizyona bakmış olucağım.
43 inç yeter diye düşünürseniz Samsung M7 alın geçin. Gecikme olarak düşük olduğundan oyun oynamaya daha elverişli olur ki zaten Monitör diye satılıyor.Televizyonu yatakta kullanacağım ve kulandığım yatak uzun kısmı 200 cm kısa kısmı 100 cm odamda televizyonu direk duvara monte edeceğim ve yatağın bir ucunu duvarın dibine yaslayıp kullanacağım yatağın diğer kısmınıda kafamı koycağımı düşünürsek ortalama 200 cm uzaklıktan televizyona bakmış olucağım.