• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Çözüldü 25 Eylül'de KVK Teknik Servis'e garanti kapsamında verdiğim monitör hala parça bekliyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Argo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 449
  • Etiketler Etiketler
    monitör parça
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Argo

Uzman
Yer
Callahan Industrial
ASUS VP249QGR monitörümü elden KVK Teknik Servis'e vermiştim 25 Eylül'de. ASUS'un sitesinde 29 Eylül'de tamire başlandığı söyleniyor. Şu an ise monitörüm parça bekliyor statüsünde. Monitör tahmini olarak ne zaman gelir? Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.

Bu işler genellikle kaç gün sürüyor?

Ayrıca arayıp sormalı mıyım ne parçası getiriyonuz da bu kadar uzun sürüyo diye?

Size sonuna kadar katılıyorum. Hiç de şanssızlık değil. Hatta ne şanstır ki benim de bizzat kullandığım ASUS VG249Q modelli monitörümün altında bire bir sizin monitörünüz ile aynı şekilde çizgi çıkması sorunu yaşadım. Üstelik benim monitörümde daha fazla çizgi vardı. Dediğiniz gibi bu ASUS monitörlerde kronik bir sıkıntı.

Benim monitörüm 14 Ekim tarihinde KVK teknik servisin eline ulaştı. Hâlâ teknik serviste. Ve sizin yaşadığınız sorun benim de kendi monitörümü ne zaman geri alacağıma dair endişelenmeme sebep oluyor.

Yaşadığınızı sonuna kadar anlıyor ve hak veriyorum. ASUS'un teknik servisi gerçekten rezalet.

Güncelleme: 24 Ekim 19. iş gününde monitörüm tamir edildi. Teslimat bekliyor yazıyor. Sanırım monitörü gidip almam gerekiyor. Babam eve geldiğinde arabayla beraber almaya gideceğiz.

Monitörü aldım. Monitör tamir olmuş. Sıfır bir panel takmışlar. Jelatinleri falan üstündeydi. Yardım eden herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…