alimerte1044

Üyecik
Arkadaşlar 8.sınıfım. 5.sınıfın 2.döneminde buraya taşındığımızdan beri bunları çekiyorum ve hafta sonlarını, özel günleri saymazsak bunlardan kurtulmama sadece 25 gün kaldı. Bu 25 gün hızlı geçer mi? Gerçekten kısa bir süre mi?

Arkadaşlar 8.sınıfım. 4 senedir bunlara sabrediyorum ve hafta sonlarını, özel günleri saymazsak bunlardan kurtulmama sadece 25 gün kaldı. Ayrıyeten LGS'ye de 2 ay kaldı. Bu 25 gün hızlı geçer mi? Gerçekten kısa bir süre mi?
Çalışırsan 25 gün upuzun gelir. Yatarsan o kadar kısa sürer ki o günler 1-2 gün gibi.

Arkadaşlar 8.sınıfım. 5.sınıfın 2.döneminde buraya taşındığımızdan beri bunları çekiyorum ve hafta sonlarını, özel günleri saymazsak bunlardan kurtulmama sadece 25 gün kaldı. Ayrıyeten LGS'ye de 2 ay kaldı. Bu 25 gün hızlı geçer mi? Gerçekten kısa bir süre mi?

Çalışmaya başlarsan şimdi seni üzmeyecek bir liseye girebilirsin.

Evet hocam çok kısa bir süre. Tahmin ettiğinizden hızlı geçecek. Lise de tahmin ettiğinizden hızlı geçecek. Üniversiteye gelince yavaş gibi gelecek alışırken ama sonra o da hızlı geçecek.

Bir deyiş vardır;

BİR YILIN DEĞERİNİ
– Sınıfta kalan bir öğrenciye sorun.

BİR AYIN DEĞERİNİ
– Bebeğini bir ay erken dünyaya getiren anneye sorun.

BİR HAFTANIN DEĞERİNİ
– Haftalık yayımlanan bir derginin editörüne sorun.

BİR SAATİN DEĞERİNİ
– Bir saat sonra buluşmayı bekleyene sorun.

BİR DAKİKANIN DEĞERİNİ
– Uçağı son dakikada kaçırana sorun.

BİR SANİYENİN DEĞERİNİ
– Kazayı kıl payı atlatana sorun.

BİR SALİSENİN DEĞERİNİ
– Yüz metrelik koşuda ikinci olana sorun.

Benzer bir soru sorduğumda Lise sınavına hazırlanıyordum, şimdi 30'a merdiven dayamışım. İyi yada kötü zaman senin en büyük hazinen iyi değerlendir.