ornitorenk

Uzman
Yani son kez böyle bir konu açtım bundan sonra da açmamaya karar verdim. Çünkü cevap yok. Galiba bu forumun belirli bir yaş aralığı var.

Mesela? Kendi açtığın konulardan bahsediyorsan yanlış yere açtığın için cevap gelmiyor olması olası. Buradaki çoğu kişi inkar etse de burası bir teknoloji forumu. Burada teknoloji bilen insan bulursun. Burada teknolojiyle ilgilenen insan bulursun. Burası Reddit değil. Burası Facebook da değil. Burası Instagram hiç değil.

Her türlü konu açılabilir tabi, açılsın da ama teknoloji konularına olan ilginin olmasını da bekleme.

Yaş ortalaması da 25 üstü değildir tabi, o ayrı konu :hehehe:

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela hangi konu? Kendi konularını bahsediyorsan hiç yazma bile. Görmek zorunda değiliz çünkü.

Bu konudan bahsediyor.

Yani son kez böyle bir konu açtım bundan sonra da açmamaya karar verdim. Çünkü cevap yok. Galiba bu forumun belirli bir yaş aralığı var.
Hocam asıl olayın teknoloji olmasından öte yani görülmemiş olabilir, görenler bilmiyor olabilir. İnsanlar bildiği konuda her türlü yardımcı olmaya çalışıyorlar burada emin olun. Bilmediğinede ne desin...

Merhaba. Açtığınız son konunun 25 yaş ile alakası nedir tam olarak? Askere 25 yaşında mı çağrılıyor herkes?
25 yaşına kadar çoğu kişinin üniversiteden dolayı tecilli oluyor. 28 yaşına kadar tecil hakkın var eğer üniversite okuyorsan yanlış hatırlamıyorsam. Alakası tam olarak bu. Umarım anlamışsındır. Herkes üni okuyor artık haberin varsa biraz çevrenden.