250.000 TL bütçede Ford Fiesta 2006-2009 1.4 TDCI alınır mı?

Bütçe
250.000 TL

egemen_o7

Uzman
Bütçe 250K ve bu bütçe altı bir sürü Fiesta ilanı var, diğer ilanlara göre yeniler, özellikliler, beygir düşük ama tork yeterli benim gördüğüm, az yakıyorlar.
Alınır mı? Sorunlular mıdır? Kategorim az yaksın, uzun süre sorun çıkarmasın, 4-5 sene üzmesin, klima falan vs çalışsın.

Örnek İlan

Klima, merkezi kilit, otomatik camlar spesifik bi' araçtan isteğimdir.

Kısıtlı bütçemle karşıma çıkan ilanlar:

Corolla 1993-1997
Fiesta 2006-2009 (Gözümün kaldığı araç)
Primera 2000+
Albea-Marea-Palio 2004-2009(2. Olarak gözümün kaldığı araç)
Accent, milenyum 2000-2004
Clio 2000-2006
Polo 2000-2006

Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2. el alacağınız her araba eliniz de duran pimi çekilmiş bomba gibidir. Ne olacağını kimse bilemez, ben yüksek km dizel almam mesela. Bütçemiz şu an için uygun değil gibi. En azından dizel için. İyi sosyaller.

2000 model Clio en sorunsuzu gibi duruyor. Bu fiyata alacağınız 2009 Fiesta pek stabil olmaz gibi.

Fiestayı biraz kullandık klime falan çalışmamıştı ama sen bilirsin bence de Clio temiz gibi Clio'yu al satarak yükseltirsin.

Hocam attığın araba tek kapı ruhsatta kamyonet diye mi geçiyor öğren istersen. O bütçelerde dizellerden uzak durmanı öneririm tek çare benzinli motorlar olacaktır.

Bu bütçelerde arkadaşların da dediği gibi dizele girmek çok mantıklı değil, mümkünse atmosferik ve manuel olanı tercih edin. Bir uyarım da tek kapılı araçlar için olacak çünkü bunlar genelde şirket aracı olarak kullanılan, üzerinde oynanmış ve yıpratılmış araçlardır. Eğer durumunuz acil değilse o topa girmeyin, zira temizini denk getirmek çok zordur.

Gerekirse bir şeylerden feragat edip olabildiğince genç bir araç almanız sizin için daha sağlıklı olur, çünkü bu bütçedeki araçlar size masraf çıkartır. Hatta bütçe yükseltme şansınız varsa çok daha iyi olacaktır.

Bu listeden Corolla, Marea, Albea, Primera ve Polo gibi modelleri eleyin. Ancak şunu da eklemeliyim ki Japon araçlarının klima kondisyonu iyiyse adamı zatürre edecek kadar kuvvetli soğutur.

Ben bu listeden Clio, Palio veya Accent bulunursa tercih ederim, çünkü parça çok, ikinci el hızlı ve usta boldur. Seçenekleri daraltmanız gerekli, yoksa kafanız karışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…