Hocam şöyle söyleyeyim, elektrik konusunda vasat sayılmam, ne kadar fayda eder bilmiyorum ama kart falan tamiri yapabiliyorum PC konusunda. Zamanında Hyundai i20 vardı ailemde, her şeyine ben bakardım, frenlerinden tut motorun yağı suyuna kadar. Otoparkta az kurcalamadım aracı. Aynısını BMW için gerçekleştirebilirim. Zaten hor kullanıldığını düşünerek alıyorum ve belli bir bütçe kenara koyuyorum, en azından kritik şeyleri hemen çözüp kalan ufak tefek şeyleri bizzat halledebilmek adına. Aracında son kullanıcısı olmayı düşünüyorum, zaten satsam geri 250ye falan gideceğine bende dursun. M43 motorunu da tercih etme sebebim sorunsuzluğu çok ön planda tutuluyor yabancı forumlarda, daha önceden de belirttiğim gibi motor gücü zayıf olduğu için "barzo" tayfa olarak adlandırılan arkadaşların pek yanlayabileceği bir otomobil haline gelemiyor gibime geliyor. İlandaki aracı inceledim birazcık fiziki bir müdahale olmuyor, ben hangi E36 görsem illa bir dış modifiyesi, basmalar, jant ve spoiler gibi gibi şeyler yapılmış oluyor. Ben ne kadar stok görürsem o kadar az içinden geçilmiş olacağına düşünüyorum. Ek olarak şöyle bir ayrıcalığım mevcut, ben Gürcistan vatandaşıyım, senede 1 kere falan gidiyorum memleketime oradayken hurdalıktan ben bu aracın eksiklerini giderebilirim diye düşünüyorum.
Merak ettiğim 6 silindirli 320 neden ısrar ediliyor? Güç aramıyorum hocalarım net bir şekilde konuşayım, konfor biraz stil ve nostalji o kadar. Ayrıca E30-36 konusunda kararsızım,
Maksimum 320i olarak alabileceğim budur mesela.