256 GB ve üzeri depolamaya sahip ikinci el telefon önerisi

120Hz modunda çoğunlukla WhatsApp, tarayıcı ve not uygulamasında kullanıyorum günü çıkartıyor ancak genshin/war thunder gibi ağır oyun oynarsan çıkartmaz.
Ben gün içerisinde neredeyse oyun oynamıyorum, çok nadir. Hatta şarj dayansın ve ısınmasın diye Redmi'yi 60'ta kullanıyorum. O zaman S23 ve S23 FE modellerine bakayım.

Hemen hemen 1 yıllık bir cihaz. Mesela sabah evden çıkarken %100 çıkıp akşam eve döndüğünüzde şarjınız kalmış oluyor mu? Ekranı kaç Hz'de kullanıyorsunuz?

Sorun yaşamadım ancak yüzde 20'ye geldiğinde hızlı düşüşe başlıyor. 24-30 arası kalıyor. 120 Hz de kullanıyorum.

Ben gün içerisinde neredeyse oyun oynamıyorum, çok nadir. Hatta şarj dayansın ve ısınmasın diye Redmi'yi 60'ta kullanıyorum. O zaman S23 ve S23 FE modellerine bakayım.

S23 FE yerine S22 bak bence. Hem daha ince daha hafif ve biraz daha iyi kamerası var. İşlemcileride aynı. Batarya süreleride benzer. S22 ve S23 FE arasında kalsaydım incelik ve hafiflikten S22 seçerdim.

Samsung başka S23 FE de bile AI var harika işler yapıyor.

S23 FE yerine S22 bak bence. Hem daha ince daha hafif ve biraz daha iyi kamerası var. İşlemcileride aynı. Batarya süreleride benzer. S22 ve S23 FE arasında kalsaydım incelik ve hafiflikten S22 seçerdim.
256 GB olmadığı için maalesef S23 FE alırım gibi duruyor. İlk çıktığında Mediamarkt'ta denemiştim. Ele oturuşuna aşık olmuştum neredeyse.
Samsung başka S23 FE de bile AI var harika işler yapıyor.
Zaten Samsung istememin sebebi AI özellikleri. Bir an önce denemek istiyorum artık.

Bendeki model de 256 GB çok uyguna geldi 2. el olunca. Ufak tefek çizik gibi yok değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…