- Makaleler
- 6
Zaten ana hedefim ikinci elde S23 veya FE modeli. Günde kaç saat ekran süresi sunuyor?
120 Hz 6 saat 60 Hz 8 9 saat.
Oyun oynamıyorum ama.
Zaten ana hedefim ikinci elde S23 veya FE modeli. Günde kaç saat ekran süresi sunuyor?
Ben gün içerisinde neredeyse oyun oynamıyorum, çok nadir. Hatta şarj dayansın ve ısınmasın diye Redmi'yi 60'ta kullanıyorum. O zaman S23 ve S23 FE modellerine bakayım.120Hz modunda çoğunlukla WhatsApp, tarayıcı ve not uygulamasında kullanıyorum günü çıkartıyor ancak genshin/war thunder gibi ağır oyun oynarsan çıkartmaz.
Hemen hemen 1 yıllık bir cihaz. Mesela sabah evden çıkarken %100 çıkıp akşam eve döndüğünüzde şarjınız kalmış oluyor mu? Ekranı kaç Hz'de kullanıyorsunuz?
Ben gün içerisinde neredeyse oyun oynamıyorum, çok nadir. Hatta şarj dayansın ve ısınmasın diye Redmi'yi 60'ta kullanıyorum. O zaman S23 ve S23 FE modellerine bakayım.
Ben gün içerisinde neredeyse oyun oynamıyorum, çok nadir. Hatta şarj dayansın ve ısınmasın diye Redmi'yi 60'ta kullanıyorum. O zaman S23 ve S23 FE modellerine bakayım.
Samsung başka S23 FE de bile AI var harika işler yapıyor.
Evet güzel. Ama Google Search yeterli oluyor. Konu sahibi merak ederse buyur AI bu.
Eki Görüntüle 186380
256 GB olmadığı için maalesef S23 FE alırım gibi duruyor. İlk çıktığında Mediamarkt'ta denemiştim. Ele oturuşuna aşık olmuştum neredeyse.S23 FE yerine S22 bak bence. Hem daha ince daha hafif ve biraz daha iyi kamerası var. İşlemcileride aynı. Batarya süreleride benzer. S22 ve S23 FE arasında kalsaydım incelik ve hafiflikten S22 seçerdim.
Zaten Samsung istememin sebebi AI özellikleri. Bir an önce denemek istiyorum artık.Samsung başka S23 FE de bile AI var harika işler yapıyor.
256 GB olmadığı için maalesef S23 FE alırım gibi duruyor. İlk çıktığında MediaMarkt'ta denemiştim. Ele oturuşuna aşık olmuştum neredeyse.
Zaten Samsung istememin sebebi AI özellikleri. Bir an önce denemek istiyorum artık.
Hocam siz yeni almıştınız galiba bir mesajınızı okumuştum.Bendeki model de 256 GB çok uyguna geldi 2. el olunca. Ufak tefek çizik gibi yok değil.