26.000 TL ekran kartı önerisi

Niye takıla takıla oynasın NVIDIA fanboycum? RX 6900 XT kullandım aktif olarak RX6700 kullanıyorum en ufak bir sorun yok. RX 6500 XT ile Uncharted 4 bile bitirdim bana mısın demedi. Boş fanboyluk yapmaya gerek yok neymiş AMD çöpmüş

RX7700XT kullanıyorum 7 aydır hiç bir oyunu adam gibi yağ gibi akarak oynayamadım biliyor musun ? internette çözümüde yok e dedim belki bende bir sorun vardır redditte gezdim bir de ne göreyim , bu sorunu yaşayan tek ben değilmişim ! Konu sahibinin eski konularına bakın bi o da RX7700XT kullanmış ve bir çoğu oyunda sorun yaşamış, bu sorunu yaşyanların neredeyse hepsi nvidia geçerek çözmüş, internette yazana görede RX70.. serisi için yapılacak hiç bir şey yokmuş. NVIDIA Fanboyumuyum şimdi ben ?

Kaç tane arkadaşım 7700XT kullanıyor, kaç tane sistem önerisi isteyen arkadaşa 7700XT aldırdık hiçbiri sorun yaşamadı. Ben neden her oyunu yağ gibi oynuyorum RX6700 ile peki? Ya da neden arkadaşlarım sorun yaşamıyor? NVIDIA sorunsuz gibi konuşuyorsun.

Ne oynuyorlar arkadaşların o kart ile ? Ben belkide en kötü sistemlerin bile güzel oynattığı valorantta yaşıyorum sorunu he sadece valorant değil ha roblox ya çocuk oyunu onda bile deli takılmalar oluyor.

Bende onu anlamıyorum siz RX6700 ile akıcı oynar ben niye 7700xt ile kötü performans alıyorum çözümünü bilen de yok bir şeyde yapmadık karta aldığımdan beri böyle biosda ne değiştirsem aynı ?

Her türlü oyunu oynuyorlar. Çoğunluk Valorant fakat her türlü hikayeli oyunu oynayıp bitirdiler hiçbiri sorun yaşamadı.

Her türlü oyunu oynuyorlar. Çoğunluk Valorant fakat her türlü hikayeli oyunu oynayıp bitirdiler hiçbiri sorun yaşamadı.
İyi ben yalancıyım o zaman nvidia beni özel olarak kiraladı ve AMD'Ye suç attırıyor napalım yakalndık artık farklı forumlara gidelim biz.

4070 süperden çok farkı olur mu performans olarak, ince hesabın yarın indirim günü var 5070 indirime girer mi acaba
Hocam 4060 Ti in %20-%30 daha fazla performanslı hali. Üstüne 5000 serisinin multi frame i var. Fiyatina göre iyi bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…