tear
Üstün
- Makaleler
- 34
Eğer bu polislere Amerika'da olduğu gibi yetkiler verse bu olay yaşanmazdı silah olduğu anlaşıldığı anda kurşun yağmuruna tutulurdu, asla bir Amerika olamayacağız maalesef. Şimdi bu şerefisize iki üç şovla yakalandı diyerek çöp poşeti giydirmişler halkın gazını alıyorlar güya.

Ben bunu dediğimde linç yemiştim terörist ilan edilmiştim ama yok halkımız bizden daha iyi biliyor görüyoruz 22 yılda bizden daha iyi bildikleri şeyi.Kadınların polis olması hiç doğru değil. İlla olacaksa da karakollarda masa başı bir iş verilebilir.
Adam ülkücü yalnız haberin olsun dostum şu konuda bile kendinize pay çıkarmayı başarıyorsunuz sizin yeriniz Zafer partisi ilçe başkanlığı git orada amcalarınla çayını iç şu yaratık katilide yanınıza alın eski ülkücülerden oluşuyorsunuz zaten herkes aslan kesiliyor internette tabiiBunlara doğum sebebiyle vatandaşlık veriyoruz. Oysaki hiçbirisi Anadolu'yla alakası olmayan, Irak'tan kaçıp gelen milyonlarca insan. 100 mevzudan 90'ı hep benzer kişilerce yapılıyor. Büyük şehirlerimizde yaşamaya uyum sağlayamayan, illegal işlerin başını çeken ve kolluk kuvvetlerini düşman olarak gören bu insanlarla yaşamak zorunda olmamız ne üzücü.
Eki Görüntüle 85360
Eki Görüntüle 85361